To je to što me zanima!

Djevojka u BiH ispala u vožnji s ringišpila, teško je ozlijeđena

Policija je dojavu dobila u noći na srijedu iz mjesta Mačkovac, između Tuzle i Brčkog. Liječnik bolnice Sveti Vračevi u Bijeljini rekao je kako ima prijelom kralježnice i tri pršljena. Van je životne opasnosti
Vidi originalni članak

Policija i inspektor za zaštitu na radu istražuju uzroke nesreće u kojoj je u noći na srijedu, tijekom zabave u lunaparku ozlijeđena djevojka B. I. (20) u Mačkovcu, između Tuzle i Brčkog.

Dojavu su dobili oko 22 sata kako je djevojka ispala iz sjedišta ringišpila. Hitna pomoć prevezla ju je u Medicinski centar Bijeljina gdje su otkrili kako je teško ozlijeđena.

Milan Todorović, načelnik Odjeljenja za kirurške grane bolnice Sveti Vračevi u Bijeljini rekao je za Nezavisne novine kako su napravili sken cijelog tijela.

- Nakon skenera je otkriven prijelom torakolumbalnog dijela kralježnice, stabilni prijelomi tri pršljena, kao i prijelom karličnog prstena, također stabilan. Pacijentica je van životne opasnosti, nema drugih povreda. Planira se konzervativno liječenje u Odjelu za ortopediju Odjeljenja za kirurške grane - izjavio je Todorović.

O svemu je obaviješteno nadležno tužiteljstvo koje je naložilo dodatne provjere i dokumentiranje nezgode. Krivac još nije otkriven.

Inače, još gora nesreća u istom mjestu na ringišpilu zabilježena je istog dana 2019. u Mačkovcu. Tada je, piše InfoBijeljina, ringišpil pukao po pola te je ozlijeđeno sedam ljudi. Svi su zbrinuti u lokalnom domu zdravlja. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Splitski cvit 14.07.2023.

    Bolnica se zove SVETI VRAČEVI? Stvarno?

  • RIBIĆ005 13.07.2023.

    a zasto se vozila

  • ucjena 13.07.2023.

    Staro željezo vrag zna odkuda, nikad više normalno, a netko se bogati

Komentiraj...
Vidi sve komentare