To je to što me zanima!

Djevojka iz Poljske tvrdila da je ona nestala Madeleine McCann. Došli su joj rezultati DNK testa

Julia Faustyna, poznata i kao Julia Wendell već neko vrijeme je tvrdila da je ona Madeleine, a kao dokaz je navodila pjegicu na nozi i mrlju u oku na istim mjestima kao i kod nestale djevojčice
Vidi originalni članak

DNK test Poljakinje koja vjeruje da je upravo ona Madeleine McCann, djevojčica nestala 2007. u portugalskom Algarveu, pokazao je kako ona ipak nije nestala djevojčica, javlja Mirror.

Julia Faustyna, poznata i kao Julia Wendell već neko vrijeme je tvrdila da je ona Madeleine, a kao dokaz je navodila pjegicu na nozi i mrlju u oku na istim mjestima kao i kod nestale djevojčice.

TRAŽE JE OD 2007. Djevojka tvrdi da je ona nestala Madeleine McCann: 'Imam i dokaze, ali trebam DNK test!'

Dospjela je na brojne naslovnice medija nakon što je rekla da ju policijski istražitelji iz Ujedinjenog Kraljevstva i Poljske pokušavaju ignorirati, pa je svoju priču ispričala na Instagramu i TikToku. Skupila je 194 tisuća pratitelja, no nije prva koja je na društvenim mrežama tvrdila da je zapravo nestala djevojčica.

Madelaine je nestala 2007. u dobi od tri godine dok je s obitelji bila na odmoru u Portugalu. Detektivi su od tada potrošili milijune pokušavajući otkriti što se dogodilo djevojčici.

ŽELI DOKAZATI ISTINU Djevojka koja tvrdi da je ona nestala Madeleine: Unajmila je istražiteljicu i vidovnjakinju

DNK test pokazao je da je Julia iz Poljske te ima mali postotak Litvanke i Ruskinje. 

Privatna istražiteljica Fia Johansson koja je pomagala djevojčici je rekla da Julijin rad nije bio uzaludan i da je njezina potraga za odgovorima pomogla da je potraga za Madeleine korak naprijed.

- Julia je barem natjerala istražitelje da pokrenu slučaj McCann, učinila je da se nešto dogodi - rekla je.

ZABORAVLJENA ZAGREBAČKA MADDIE McCANN Lidija (7) misteriozno je nestala usred bijelog dana na Gornjem gradu. Traže je već 57 godina...

Podsjetimo, Julia se nedavno pojavila i u popularnoj američkoj chat emisiji Dr. Phil gdje je pričala o svojim uvjerenjima da je bi ona mogla biti Madeleine. Raspravljala je o svojim ranim sjećanjima i pokazala slike sebe kao djeteta kako bi pokušala poduprijeti svoje tvrdnje.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • zrno soli u glavi 05.04.2023.

    Evo i ja sam Madeleine. Samo sam u međuvremenu promijenio spol, a i dvostruko sam stariji, jer mi je u zatočeništvu vrijeme teklo dvosstruko brže od normalnog. Mogu li i ja na televiziju i novine?

  • Miške 04.04.2023.

    Još jedna Anna Anderson

  • Čistokrvni gmo free 04.04.2023.

    Prvi put čitam o ovome članku...🤭🤣😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare