To je to što me zanima!

Dobio dvije godine zatvora jer je čašom ubio mladića

Staklar Ivan Antolić bacio je čašu na soboslikara. Čaša se razbila o mladićevu glavu. Krhotina mu je prerezala žilu. Iskrvario je prije dolaska hitne
Vidi originalni članak

Staklar Ivan Antolić iz Pregrade u ponedjeljak je na Županijskome sudu nepravomoćno osuđen na dvije godine zatvora zbog teškog ranjavanja sa smrtnom posljedicom. On je 10. travnja 2006. godine u kafiću u Pregradi čašom pogodio mladog soboslikara Tomicu Arhanića (23). Krhotina čaše odbila se od lica i prerezala mu žilu na vratu. Arhanić je iskrvario prije nego što je stigla hitna pomoć.
Sud je ocijenio da je staklar Antolić bio svjestan opasnosti od čaše koju je bacio. Blaže je kažnjen zato što je te večeri bio pijan (2,18 proimila) te zato što dosad nije osuđivan i iskreno se pokajao. Prvu presudu u Zlataru, kojom je također osuđen na dvije godine, Vrhovni sud je ukinuo, a Državno odvjetništvo prekvalificiralo je tijekom suđenja ubojstvo iz nehaja u teško ranjavanje sa smrtnom posljedicom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sussi 20.07.2009.

    nemoguće samo dvije godine , ovo se ne može ni komentarisati

  • Univerzum 20.07.2009.

    Samo 2 godine, pa ja kada ne platim porez državi prijete mi s 10 godina zatvora a ovi ubijaju i dobe godišnji u zatvoru od 2 godine, pa to nije pravda, strašno!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare