To je to što me zanima!

Dobio ih je na poklon? Držao je 12 žena kao seksualne robinje

Stoltzfusi su kazali kako su znali da će Kaplan seksualno zlostavljati njihove kćeri od kojih je najmlađa imala tek 14 kad su je dali. Čak su istraživali je li seks s 14-godišnjacima legalan
Vidi originalni članak

Lee Kaplan (51) koji je 12 djevojaka, u dobi od 9 do 19 godina, držao kao seksualne robinje u svom domu u Pennsylvaniji ostatak života vjerojatno će provesti u zatvoru. Suđenje se bliži kraju, a monstrum je optužen za niz zvjerstava, od seksualnog napada do silovanja maloljetnica. Djevojke su monstrumu 'poklonili' njihovi roditelji, a njih šest su sestre. 

Daniel i Savilla Stoltzfus svoje su kćeri dali Kaplanu jer im je 'financijski pomogao'. Monstrum je djevojke redovito silovao, a najstarija žrtva, 18-godišnjakinja, mu je rodila dvoje djece.

Daniel Stoltzfus na kraju je Kaplanu darovao i svoju suprugu kako bi 'očvrsnuo krvne veze', piše Mirror.

Stoltzfusi su kazali kako su znali da će Kaplan seksualno zlostavljati njihove kćeri od kojih je najmlađa imala tek 14 kad su je dali. Čak su istraživali je li seks s 14-godišnjacima legalan.

Policija je Kaplana ulovila nakon što im se javila zabrinuta susjeda Jen Betz. 

- Vidjela sam puno djece na imanju. Uvijek su djelovale prestrašeno i tužno. Godinama sam govorila suprugu: 'Nešto nije u redu s tom obitelji' - kazala je Jen.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • El patron 08.06.2017.

    Sve regularno ovdje....nije covjek kriv ako ih je dobio na poklon,pa jel vi bacite/odbacite svoj poklon??

  • MaKakoNe 08.06.2017.

    Kad ce vise udarit neki komet u ovo go..o od planete

  • svejedobro 08.06.2017.

    Električna stolica i za monstruma i za "roditelje"

Komentiraj...
Vidi sve komentare