To je to što me zanima!

Dobio je mjesec dana pritvora: Lice ubojice iz Kloštar Ivanića

Domagoj Opačak, koji je u Kloštar Ivaniću ubio Luku Ćopića, u utorak je predan pritvorskom nadzorniku, a danas je ispitan u Državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici
Vidi originalni članak

Domagoj Opačak (18), koji je u Kloštar Ivaniću ubio Luku Ćopića (19), u utorak je priveden pritvorskom nadzorniku, a danas je ispitan u Državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Nakon ročišta određen mu je jednomjesečni pritvor u Remetincu zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela.

Opačak je na ročište stigao u zavojima i sa šancovim ovratnikom zbog ozljeda koje je, kako se sumnja, zadobio u tučnjavi s ubijenim Lukom.

Podsjetimo, stravično ubojstvo dogodilo se u noći na utorak na zabavi povodom blagdana Velike Gospe. Nakon svađe u jednom kafiću, dvojica mladića su sukob nastavili tučnjavom ispred šatora u kojem se odvijala proslava. U jednom trenutku Luka je pao na travu, a Domagoj je izvukao veliki kuhinjski nož i prerezao mu grkljan. Brzo je stigla i policija i Hitna. Nažalost, mogli su samo proglasiti smrt mladića. Nikakvo oživljavanje nije pomoglo.

Kad je shvatio što je učinio, Domagoj se sav krvav vratio se u šator i rekao da je ubio čovjeka. U potpunom bunilu pobjegao je što dalje od Parka hrvatskih branitelja. Nož je ponio sa sobom.

Tragičnom događaju prethodila je svađa na Facebooku. Domagoju se sviđala Lukina djevojka pa joj se javljao. Valjda ih je želio razdvojiti, no ona ga je odbila. Onda se počeo svađati s Lukom, rekao je prijatelj ubijenog. 

Djevojku, čiju je čast Luka navodno branio, upoznao je dok je još bio maloljetan. U vezi su bili dvije godine. O njoj nije želio puno pričati, no prijateljima se činio sretan i zadovoljan.

Idi na 24sata

Komentari 362

  • muni seferendi 19.08.2016.

    em ti policajca koji si kurac ne vidi bez ogledala

  • muni seferendi 19.08.2016.

    čitajući komentare shvatih, opravdano ubojstvo

  • Masha2 18.08.2016.

    E kad odgajate vi debili svoje sinove...budi musko. Moj sin mora imat sve....pa kad nemoze imat sto zeli onda se vadi noz,pistolj itd...sad mu i cacu zatvorit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare