To je to što me zanima!

Dobio prijavu: Komandir Šamil može dobiti 10 godina zatvora

Protiv 42-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog počinjenja kaznenog djela 'Javno poticanje na terorizam' iz članka 99. u svezi kaznenog djela 'Terorizam'
Vidi originalni članak

Policija je priopćila kako osnovano sumnja da je 42-godišnji muškarac 11. siječnja na svom Facebook profilu i Facebook grupi postavio video zapis kojim je javno pozivao građane na poduzimanje terorističkih akcija. 

Nakon toga, za sada nepoznata osoba, istu je snimku postavila i na internetsku stranicu You Tube. 

- Protiv 42-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog počinjenja kaznenog djela 'Javno poticanje na terorizam' iz članka 99. u svezi kaznenog djela 'Terorizam' iz članka 97. Kaznenog zakona - priopćila je policija i dodala kako su muškarca priveli u Županijsko državno odvjetništvo u Splitu. 

Tako sada Damiru Mamiću, referentu u Brodotrogiru, poznatijem kao Komandir Šamil, prijeti zatvorska kazna u trajanju od jedne do deset godina.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • WOMANIZER 15.01.2013.

    koji lik!

  • Fisk4 15.01.2013.

    Ovaj jadni Samil ocigledno da nije sav svoj. Medjutim njegova razmisljanja o promijeni vlasti u Hrvatskoj dijeli minimum 4.000.000 Hrvata.Nacini na koji ce doci do toga je upitan!

  • verudela 15.01.2013.

    ama kakav zatvor ljudi? Čovjek je mislio da se u demokraciji može i laprdati i to je to. Pa laprdaju i mnoge veće face i niš im ne bude

Komentiraj...
Vidi sve komentare