To je to što me zanima!

Dobitnik 3 milijuna kuna: Da bar nisam zaboravio slovo...

Dobitnik je u subotu 19. srpnja u Karlovcu na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije uplatio listić od 8 brojeva. Sretni brojevi donijeli su mu zgoditak od 3.151.484,93 kn
Vidi originalni članak

Dobitnik sedmice iz Karlovca osvojio je Jackpot od 3.151.484,93 kn. On je, naime, u subotu 19. srpnja ujutro u Karlovcu na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije uplatio listić od 8 brojeva s Joker brojem za 21 kunu Lota 7/39.

Jackpot su mu donijeli brojevi 2, 7, 19, 20, 27, 31, 36

- Eh, da sam barem poslušao prodavačicu kad mi je spomenula da sam zaboravio odigrati slovo za Super 7. Odmahnuo sam rukom i rekao da budem drugi put. Tko bi rekao da će baš tada biti izvučeni moji brojevi i slovo B, ali nema veze, i ovo je sjajan dobitak i naravno da nisam nezadovoljan, pa osvojio sam milijune! - bile su prve riječi dobitnika. 

Sretnik iz Karlovca dugogodišnji je igrač Lutrije i igra gotovo sve igre. Do sada je dobio par manjih dobitaka. 

Za ovaj milijunski dobitak saznao je drugi dan na teletekstu. Vijest je podijelio samo s najbližima. Zasad ne želi ni prijateljima ništa reći jer, kako kaže, riječ je o jako puno novaca. 

Dobitnik planira dio dobitka staviti na račun i oročiti, a s ostatkom kupiti novi auto i urediti kuću. Dodao je i kako neće novac trošiti na nikakav luksuz.

Prije odlaska ispunio je još jedan listić i sa smiješkom poručio kako ovaj put neće zaboraviti slovo.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • dino95 01.08.2014.

    tužio bih i ja i to samo iz principa..

  • mladić_zg 31.07.2014.

    sića......kupiš kuću,preurediš,auto,dugovi i ostale sitnice i nemaš više ništa gotovine dok na zapadu od lota mogu živjet generacije i generacije a za SAD da ne govorim kakve dobitke imaju...

  • Nemam_ime_ni_prezime 31.07.2014.

    dobro sto je i ovo dobio...bez toga bi morao uzet kredit za auto i za dovrsetak kuce

Komentiraj...
Vidi sve komentare