To je to što me zanima!

Dobro se zabavljao? George Bush plesao na komemoraciji

Prema snimci bivši američki predsjednik se u jednom trenutku malo zanio i počeo se zabavljati, a izgleda da je htio "povući" i ostale koji su se s njim držali za ruke
Vidi originalni članak

Bivši američki predsjednik George Bush (70) šokirao je javnost nakon što je objavljen video kako pleše na komemoraciji za poginule policajce u Dallasu.

Prema snimci Bush se u jednom trenutku malo zanio i počeo se zabavljati, a izgleda da je htio "povući" i ostale koji su se s njim držali za ruke. Osim toga jedini je bio na komemoraciji koji je nosio plavo umjesto crno odijelo. 

U Dallasu je snajperist, vojni veteran Micah Johnson (25)ubio petero i ranio sedmero policajaca i dvoje civila. Micah je policajce napao tijekom prosvjeda protiv policijske brutalnosti. Na kraju ga je ubio robot. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 14.07.2016.

    vidi ove obamine ramena jbt ! baš je ženstvena :.

  • mestar 14.07.2016.

    Nije bilo s DZordzom zajebancije ni pregovaranjada nije zakon kakovi jest da ne moze nitko bit predsjednik vise od dva puta DZordz bi bio dozivotni predsjednik Amerike, jer ga americki domoljubi vole sto zastupa njihove moralne vrijednosti u ratove necu ulazit ali unutar Amerike je dosta dobrih stvari napravio za jedna ot tih je, jedan jezik jedno pismo u Americi, tko hoce ucit svoju djecu neki drugi neka plati tutore i uci sto hoce, ali kad dode u drzavnu ustanovu ako hoce nesto mora znat engleski ili neka dovede svog prevodioca, takovi jedan bi trebao kod nas.

  • Patton1203 14.07.2016.

    ali pazi ovo, on je vojni veteran sa 25 godina života... kada je taj išao u vojsku i rat... ovo je dobar razlog da napravi ovakav masakar, jer ameri iskorištavaju mlade ljude u nekoliko ratova, nekoliko operacija i onda nogom u rit, odi van... i nakon svega što prođe za to vrijeme, kada nije naučio živjeti u civilizaciji, jer je odgojen i usmjeren kao vojnik, prošao ratišta, jednostavno se ne snalazi u civilstvu, a vojska ga neće zadržati dalje... a vjerojatno je i za to kratko vrijeme psihički nastradao, pa je morao van... koliko doista ameri cijene i vode brigu o svojim vojnicima, invalidima, upitno je... čini se da su mladi ljudi u americi, sirotinja, postali jeftina potrošna roba širom svijeta za uvođenje demokracije na američki način... ili jasnije reći radi interesa krupnog kapitala, ovdje konkretno lobija proizvođača oružja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare