To je to što me zanima!

Dobrodošli na 24sata PLUS+

Da bismo Vam na ovome mjestu u budućnosti mogli pružati još više, svojim vjernim čitateljima portal 24sata.hr uskoro će ponuditi dodatni sadržaj koji će se naplaćivati
Vidi originalni članak

Jer nam je stalo do novinarstva...

24sata su s Vama i uz Vas svakoga dana, sata i minute, u radosti i u tuzi, u borbi protiv nepravde i traganju za činjenicama, u trenucima koji nas zabavljaju ali i u onima koji nas ljute, a uvijek i beskompromisno u želji da Vam pružamo točnu, kvalitetnu i brzu informaciju, svugdje i u svakom trenutku.

Da bismo Vam na ovome mjestu u budućnosti mogli pružati još više, da bismo se, zajedno s Vama, mogli još snažnije zalagati za istinu, ukazivati na nepravilnosti, ali i informirati, veseliti i otkrivati - svojim vjernim čitateljima portal 24sata.hr uskoro će ponuditi dodatni sadržaj koji će se naplaćivati.

Uz svu našu svakodnevnu ponudu koja, kao i do sada, ostaje potpuno besplatna svim korisnicima, oni koji žele znati više imat će mogućnost pristupa dodatnim ekskluzivnim pričama, otkrićima i temama koje će, uz nadoplatu, moći čitati na računalu, mobilnom portalu ili našoj aplikaciji. 24sata PLUS+ će vam svakoga dana donositi najveće, najuzbudljivije i najdetaljnije radove naših nagrađivanih novinara, onih koji su razotkrivali ključne političke afere, otvarali goruće teme, prenosili šokantne ispovijesti i priče, zbog čijih su djela mijenjani zakoni, koji su vas informirali i zabavljali!

Hvala Vam na vjernosti!

24sata je najjači medijski brand u Hrvatskoj, a naš portal 24sata.hr je godinama broj jedan po svim relevantnim metrikama. U 2020. ostvarili smo rekordnu posjećenost, a čitatelji su na 24sata.hr provodili uvjerljivo najviše vremena. S rastom nastavljamo i u prvim mjesecima 2021. godini: 24sata je u prva dva mjeseca bio portal s uvjerljivo najviše korisnika svakog dana.

Uskoro donosimo više informacija...

Idi na 24sata

Komentari 74

  • ivicacapan 23.04.2021.

    Nezanimaju me HDZEJOVCILOPOVI totrebaprotjerat iz hrvatske

  • Slajzerizer 22.04.2021.

    Sve se to znači,ništa nije slučajno

  • Goranović 20.04.2021.

    Gdje iskopase ovog?

Komentiraj...
Vidi sve komentare