To je to što me zanima!

Dobrodošli turisti: U Vodicama ih dočekale raskopane ceste

Na jednoj od najprometnijih prometnica u Vodicama, Ulici Lasana Ante kabalera, još uvijek traju radovi na izgradnji kanalizacije i zamjeni dotrajalih vodovodnih cijevi
Vidi originalni članak

U Vodicama trenutno boravi oko 3000 turista, a već ovog vikenda očekuje ih se dvostruko više. Prije svega zbog produženog vikenda očekuje se navala domaćih gostiju. Međutim, jedna od najprometnijih prometnica, Ulica Lasana Ante Kabalera, dočekat će ih raskopana.  

Još uvijek traju radovi na izgradnji kanalizacije, zamjeni dotrajalih vodovodnih cijevi, sustavu za odvod oborinskih voda, te postavljanje nove javne rasvjete, nogostupa i kolnika.

- Radi se o završetku vrlo sveobuhvatne rekonstrukcije ove ulice. Radovi su pri kraju, već se polaže asfalt i sve bi trebalo biti završeno do 25. lipnja - kaže direktorica Turističke zajednice Grada Vodica Anita Franin.

Vodice će uistinu prije glavne turističke sezone dobiti vrhunski sređenu prometnicu, ali to će biti mala utjeha onima koji su ovdje uplatili odmor u predsezoni i proveli ga slušajući buku teških strojeva, preskačući kanale i udišući prašinu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • travson 23.06.2012.

    italija, danas radovi, sutra nema radova novi asfalt ,to je poso ,a hrvatska raskopa danas i radvi su u tjeku a nezna se dokad ?????????????????????????????'

  • sjenoviti 22.06.2012.

    Pa "nema odmora dok traje obnova"......jadno

  • franc-bond007 22.06.2012.

    a sta sad bi trebali prestati raditi i cekati kad turisti odu?? pak ako ljepo pise da su radovi pred zavrsetkom, znaci da ce zavrsiti i onda nece biti vise prekopano. bolje da se napise clanak za podravsku magistralu (slatina- donji miholjac) koju vec godinu dana rade i nikad gotovo. zatvorena cesta vec vise od 2 mjeseca i neide nista dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare