To je to što me zanima!

Dodik poručio: Najbolje je da se raziđemo, BiH je neodrživa

Predsjednik RS odgovorio je na optužbe bošnjačkih intelektualaca koji tvrde da se njega mora zaustaviti te da osim političara mora reagirati i međunarodna zajednica
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik reagirao je na optužbe koje je protiv njega iznijelo Vijeće kongresa bošnjačkih intelektualaca (VKBI). 

Dodik im je poručio kako i dalje misli da je BiH neodrživa i da je za Bošnjake najbolje da se raziđu.

- Onda bi oni mogli napraviti zajednicu u kojoj bi mogli normalnu živjeti, a mi ih ne bi nervirali. Bili bismo dobri susjedi, mislim da bi to bila najbolja stvar - rekao je Dodik i dodao da je ono što pripada RS 'trajno naše', a da oni o tome mogu misliti što god žele. 

Intelektualci Senadin Lavić i Suad Kurtćehajić rekli su u srijedu da se Dodika mora zaustaviti, a da osim intelektualaca i političara mora reagirati i međunarodna zajednica, javlja Dnevni avaz.

- Ne može se međunarodna zajednica rukovoditi time što je Dodik osvojio velik broj glasova na izborima. Isto tako je Hitler došao na vlast, a znamo što se poslije događalo - rekao je Kurtćehajić.


Idi na 24sata

Komentari 200

  • senad999 30.04.2012.

    može čobanin dodik pričati šta hoće,,, ali dok god ne vrate opljačkano i oteto nema priče o odcijepljenju tek kad dobiju što im po zakonu pripada i kad vrate otetu zemlju i vrate opljačkano i plate ratnu štetu drugim nesrbima eeeeeeeeee onda nek ide u tri pm ...........

  • domi30 27.04.2012.

    nikad srbin pameti doči.....

  • eurofob 27.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare