To je to što me zanima!

Dodik: U EU smo mogli ući kao zajednička zemlja - Jugoslavija

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u intervjuu za njemačku državnu televiziju ARD TV govorio je o europskom putu bivših jugoslavenskih zemalja
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u intervjuu za njemačku državnu televiziju ARD TV govorio je o europskom putu bivših jugoslavenskih zemalja. Smatra da je dobro to što je Hrvatska članica EU, kao i to što su Crna Gora i Makedonija dobile datume za početak pregovora. Dobrim smatra i to što je i Srbija dobila neke datume. 

'Što nam je sve ovo trebalo?' 

Rekao je kako mu, kao nekome tko se 'sjeća jedne divne zemlje koja se zvala Jugoslavija', obavezno dolazi misao i pitanje 'što nam je sve ovo trebalo kad smo mogli kao takva zajednička zemlja ući u EU'. 

Za Dodika Europa nije ono što je bila prije pet godina. Smatra da ima mnogo dilema i izazova koji ljudima nisu jasni, ali i da je uloga bosanskohercegovačkih političara da otvaraju suradnju s Europom, piše Press.

Idi na 24sata

Komentari 278

  • Čedo 05.07.2013.

    Samo bi h pozdravio onog što se 'naziva' Cromagnon-još sam tu i biću da znaš-hahahahaa

  • CTEBAH 02.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • 121212 02.07.2013.

    Majmun. NIje on ni za Afrike a ne za Europe. Kloc

Komentiraj...
Vidi sve komentare