To je to što me zanima!

Dodikova poruka: 'Republika Srpska neće trpjeti pritiske'

Neki misle da BiH treba ojačati i centralizirati, a mi mislimo kako bi se BiH možda trebala razići, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u subotu
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u subotu kako je nemoguća bilo kakva vrsta pritisaka u okviru političkog dogovora u BiH od bilo koga, uključujući EU i SAD, javlja agencija Srna.

Komentirajući izjavu ministra vanjskih poslova BiH Zlatka Lagumdžije da će EU izvršiti pritisak kako bi krenule izmjene Ustava radi jačanja BiH, Dodik je rekao da je to "san koji sanjaju bošnjački političari, pa i Lagumdžija".

- Mi hoćemo i možemo razgovarati, ali i naše gledanje na BiH ima legitimitet. Neki misle da BiH treba ojačati i centralizirati, a mi mislimo kako bi se BiH možda trebala razići - rekao je Dodik.


Idi na 24sata

Komentari 98

  • Behemot 31.08.2014.

    Granica između Hrvatske i Bosne je bila na Vrbasu 1000 godina, a Srbi su Banja Luku naselili nakon potresa 1969. godine. Dodik mi je drag momak, ali ne vidim tu mjesta za njega.

  • neodlucni 31.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • krumy 31.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare