To je to što me zanima!

Dogovorili suradnju: Rusija i Francuska zajednički na ISIL

Dogovoreni su kontakti i uža suradnja između vojske i obavještajnih agencija dviju zemalja u akcijama protiv terorističkih skupina u Siriji, priopćio je Putinov ured
Vidi originalni članak

Francuski predsjednik Francois Hollande i njegov ruski kolega Vladimir Putin složili su se o "bližoj suradnji" svojih obavještajnih agencija u svezi sa sirijskim sukobom, nakon napada u petak u Parizu, rekao je u utorak Kremlj.

- Dogovoreni su kontakti i uža suradnja između vojske i obavještajnih agencija dviju zemalja u njihovim akcijama protiv terorističkih skupina u Siriji - priopćio je ured ruskog predsjednika u priopćenju nakon telefonskog razgovora između Hollandea i Putina.

U priopćenju se potvrđuje da će se oni sastati u Moskvi 26. studenoga kako bi nastavili konzultacije o borbi protiv terorizma.

Ruski je predsjednik naredio ratnim brodovima koji su smješteni u Sredozemnom moru da uđu u "izravni kontakt" s francuskim nosačem zrakoplova Charles de Gaulle i "surađuju s (francuskim) saveznicima".

 Dodao je da će s francuskom mornaricom biti osmišljen zajednički plan za Siriju.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Tarzanova mama 18.11.2015.

    Kad su ih Rusi poceli tamburat,Francuzi su srali pa ovo pa ono tipicno zapadnjacki,a kad njima zapaprilo onda su dogovorili suradnju.Supcine do bola licemjerni

  • Eva B. 17.11.2015.

    Meni stvarno nije vise jasno nis..okej znan desilo se zlo umrlo tot judi al bebate koliko ih svaki dan umre sta u tim pucnjavama saobracajne bolesti toliko drame oko toga a di su neduzna dica koja stradavaju jer se veliki vole igrat pucacina??????mislin da je to sve za prikrit nesta drugo punooooo gorega od ovoga

  • mariocalabrese 17.11.2015.

    Franzuzi su jedne seronje lupaju sankcije Rusima a sada se prepali od sake terorista odjednom im trebaju Rusi, nista do seronje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare