To je to što me zanima!

Dojava o bombama u Zagrebu: Evakuirali Avenue Mall, stigle dojave za dva suda i Velesajam

Istragom je za sada utvrđeno da je jedna od četiri dojave o bombi bila lažna, dok se za ostale tri lokacije još ne zna, potvrdila je zagrebačka policija
Vidi originalni članak

U utorak ujutro u trgovački centar Avenue Mall stigla je dojava o bombi.

POGLEDAJTE VIDEO: Evakuacija na Velesajmu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako doznajemo, sve je puno policije i šoping centar je evakuiran. Posjetitelji su trenutno ispred centra dok policija sve podrobno pregledava.

Policija nam je potvrdila da su na području Zagreba dobili dojave o  mogućoj eksplozivnoj napravi, dva suda, jedan trgovački centar i trgovački prostor na Velesajmu. Evakuirali su prostore Zicera, ali i  gradskog Ureda za javnu nabavu.

Radi se o Prekršajnom i Općinskom sudu u Novom Zagrebu, trgovačkom centru Avenue Mall, kao i na prostoru zagrebačkog Velesajma.

- Zadnje dvije godine je krenuo nekakav trend lažnih dojava o bombama. Ono što imam informaciju, evakuiran je šoping centar, ali i Velesajam, konkretno gdje je Ured za javnu nabavu zbog, nadam se, lažne dojave. Policijska istraga je u tijeku, propisane su jako visoke kazne i vjerujem da će policija uhvatiti ljude koji rade takve stvari - poručio je gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Istragom je za sada utvrđeno da je jedna od četiri dojave o bombi bila lažna, dok se za ostale tri lokacije još ne zna, potvrdila je zagrebačka policija za Hinu u utorak.

 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Dr.Tuđman 19.04.2023.

    Vjerojatno teška Laž... Mora bit napeto to je sad popularno ..

  • xnet0822 18.04.2023.

    Opet je zvao nezaposleni "predsjednik" M&K kluba ?

  • Mate Parlov 😉 18.04.2023.

    jucer Opatija danas Zg ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare