To je to što me zanima!

Dok je obitelj mirno spavala, ušuljala se u kuću i pokrala ih

Vlasnika je probudila žena koja ga je upozorila da im je netko u kući. On je potrčao za provalnicom i pritom se spotaknuo niz stepenice. Kad ju je uhvatio sve je porekla
Vidi originalni članak

Prava drama odigrala se prije dva dana u Neumu.

E.O., njegovo troje djece i supruga u subotu oko 4 sata bili su u dubokom snu. Kućna vrata bila su otključana, kao što obično. Kradljivica je to, smatra on, očigledno znala te je noć prije iznajmila stan u susjedstvu da bi se iz neposredne blizine mogla dati u akciju. Ušla je u kuću neprimjetno, čak četiri puta. Ukrala je četiri mobitela, četiri novčanika i laptop. No, koban po nju bio je posljednji ulazak, kada je svojom nepažnjom probudila E.O. i njegovu ženu, piše Dnevni Avaz.

- Supruga me je probudila, riječima "Odnese ti žena laptop"! Kakav laptop, pobogu?! Ja nemam pojma što se dešava. Samo sam potrčao za njom - govori E.O.

Tijekom potjere, kradljivica je bacila laptop pri čemu se razbio monitor.

- U svoj toj frci ja sam i pao, udario se u petu. No, nisam obraćao pažnju na to. Vjerojatno uslijed ogromnog adrenalina, sletio sam za njom 30-40 stepenica. Stanem, ona pretrča cestu i sakri se pod Toyotu. Prijatelj mi na obližnjoj terasi gleda u nju. Zovnem ga da je on opkoli s jedne, a ja s druge strane - nastavlja on. 

Nakon što su je uhvatili, djevojka iz Hadžića, za koju E.O. tvrdi da je sklona konzumiranju narkotika, pokušala se izvući tvrdeći da je nevina.

- Da mi nije bilo prijatelja, bacio bih je preko ograde - govori E.O. 

Potom je njegova kći pozvala policiju, koja je ubrzo došla na mjesto zločina.

- Narkomanka ih je lagala sat vremena da to nije bila ona. Nakon sat, progovorila je. Otkrila je da je u mom susjedstvu iznajmila sobu i da je već ranije opljačkala dvije kuće, ali s manjom vrijednosti ukradene robe od one koju je meni ukrala - ističe E.O.

Nakon što su otišli do njene iznajmljene sobe, pronašli su ukradene mobitele, novčanike i laptop njegove kćeri. Ukupna vrijednost stvari koje je ukrala porodici E.O. je oko četiri tisuće maraka.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • LjiljanaMilovanovic 15.08.2017.

    E davno su prosla ta vremena kada se vrata nisu zakljucavala.

  • crazy mind 15.08.2017.

    bio je slucaj u Zagrebu gdje je lik usao u stan na 4 katu penjuci se po oluku."obradivao"je stan kada se je probudio vlasnik, ustao, otisao u kuhinju popio casu vode i otisao je natrag spavat. lopov je cijelo vrijeme bio ispod kuhinjskog stola na kojem je bio veliki stolnjak. vlasnik nije palio svjetlo (vanjska rasvjeta je bila jaka). kada se je uvjerio da je vlasnik zaspao lopov mu je"ocistio"novcanik i lijepo se po oluku spustio iz stana. uhvacen je zbog druge provale pa je priznao i ovu. kako mu nisu vjerovali da se je popeo po oluku demonstrirao je svoju vjestinu na toj zgradi. pored otkljucanih vrata problem su (ponekad) i otvoreni prozori :-)

  • Anitram 15.08.2017.

    maraka? ma zbilja, što nam još niste u dinarima napisali cifru

Komentiraj...
Vidi sve komentare