Obavijesti

News

Komentari 14

Dok je obitelj mirno spavala, ušuljala se u kuću i pokrala ih

Vlasnika je probudila žena koja ga je upozorila da im je netko u kući. On je potrčao za provalnicom i pritom se spotaknuo niz stepenice. Kad ju je uhvatio sve je porekla

VIDEO

Prava drama odigrala se prije dva dana u Neumu.

E.O., njegovo troje djece i supruga u subotu oko 4 sata bili su u dubokom snu. Kućna vrata bila su otključana, kao što obično. Kradljivica je to, smatra on, očigledno znala te je noć prije iznajmila stan u susjedstvu da bi se iz neposredne blizine mogla dati u akciju. Ušla je u kuću neprimjetno, čak četiri puta. Ukrala je četiri mobitela, četiri novčanika i laptop. No, koban po nju bio je posljednji ulazak, kada je svojom nepažnjom probudila E.O. i njegovu ženu, piše Dnevni Avaz.

- Supruga me je probudila, riječima "Odnese ti žena laptop"! Kakav laptop, pobogu?! Ja nemam pojma što se dešava. Samo sam potrčao za njom - govori E.O.

Tijekom potjere, kradljivica je bacila laptop pri čemu se razbio monitor.

- U svoj toj frci ja sam i pao, udario se u petu. No, nisam obraćao pažnju na to. Vjerojatno uslijed ogromnog adrenalina, sletio sam za njom 30-40 stepenica. Stanem, ona pretrča cestu i sakri se pod Toyotu. Prijatelj mi na obližnjoj terasi gleda u nju. Zovnem ga da je on opkoli s jedne, a ja s druge strane - nastavlja on. 

Nakon što su je uhvatili, djevojka iz Hadžića, za koju E.O. tvrdi da je sklona konzumiranju narkotika, pokušala se izvući tvrdeći da je nevina.

- Da mi nije bilo prijatelja, bacio bih je preko ograde - govori E.O. 

Potom je njegova kći pozvala policiju, koja je ubrzo došla na mjesto zločina.

- Narkomanka ih je lagala sat vremena da to nije bila ona. Nakon sat, progovorila je. Otkrila je da je u mom susjedstvu iznajmila sobu i da je već ranije opljačkala dvije kuće, ali s manjom vrijednosti ukradene robe od one koju je meni ukrala - ističe E.O.

Nakon što su otišli do njene iznajmljene sobe, pronašli su ukradene mobitele, novčanike i laptop njegove kćeri. Ukupna vrijednost stvari koje je ukrala porodici E.O. je oko četiri tisuće maraka.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je