To je to što me zanima!

'Dok sam gledao ta tijela na cesti, srce mi se kidalo od užasa i tuge, čulo se vrištanje djece'

Svi su tražili pomoć, glavna riječ koju smo čuli bila je HELP! Neki su bili prikliješteni teškim balama papira, neki su bili ispod tereta, ispričao nam je šokirani vatrogasac
Vidi originalni članak

Help, please help us. Please. Help, zavapio je na engleskom jeziku mladić kojemu je bala tetrapaka teža od tone prikliještila nogu.
Dječica osnovnoškolske dobi neutješno su plakala. Prizor je to koji je dočekao vatrogasce jučer oko 4 sata na teškoj prometnoj nesreći na autocesti A3 između čvorova Novska i Okučani. U kamionu srbijanskih registracija natiskalo se 24 migranata. Četvero ih je poginulo.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 88

  • Habsburška Nizozemska 23.03.2021.

    Idem ilegalno probiti švicarsku granicu jer su oni bogatiji od nas pa tako imam pravo tražiti bolji život. Ako me Švicarski graničari pokušaju spriječiti, a Švicarska mi neda azil, onda su fašisti i ksenofobi.

  • 23.03.2021.

    U čitavoj toj priči mene zanima jedino kako je moguće da su prešli granicu? Dok naš ministar unutarnjih poslova glumi manekena i svaku večer na TV trkelja o koroni i zaraženima, granice su nam šuplje ko sito, a kad nam pokažu policiju, ne zna se koji je deblji. Imaju "čitače" topline, samo treba raditi. Imaju i kamere na granici pa treba vidjeti jesu li uopće gledali taj kamion..... Oni sve znaju, ali mi nećemo znati nikada. Kud god se okreneš, ništa ne štima.

  • lav24 23.03.2021.

    Onaj mali s brkovima je znao s takvima,a ne ova Merkel

Komentiraj...
Vidi sve komentare