To je to što me zanima!

Dok svećenik pijanac mlati i sramoti Crkvu, većina katolika radije će viriti u tuđe maternice

NOVI EXPRESS Imamo svećenika pijanca i nasilnika, časnu sestru koja laže kao da je u HDZ-u i još jednu napadnutu ženu koja u strahu daje lažne izjave kojima nastoji prikriti kažnjivo djelo, piše Dalibor Milas
Vidi originalni članak

Čini se da je Hrvatska dobila novu MMA ikonu. Dva tjedna nakon što je pretukao 70-godišnju časnu sestru, sukošanski župnik Domagoj Kelava ponovno je uhićen zbog napada na još jednu ženu. Policija ga sumnjiči da je u utorak u Sukošanu prvo verbalno, a potom i fizički nasrnuo na 43-godišnju susjedu. Ženi je pružena pomoć u zadarskoj bolnici, gdje su joj utvrđene lakše ozljede, a Kelava je (ponovno) završio u zatvoru. Zadarska nadbiskupija je (ponovno) osudila novi svećenikov napad te mu je ovaj put "izdana zabrana vršenja svih čina vlasti upravljanja, propovijedanja i dijeljenja svetih sakramenata". Nikome nije jasno zašto je zadarski ordinarijat nasilnom župniku po izlasku iz zatvora naložio povratak na mjesto zločina kako bi "pripremio administrativnu primopredaju župe", dok je 70-godišnja časna sestra, kojoj očito još nije jasno da je ona žrtva u ovoj priči, bila prisiljena privremeno napustiti župu Sukošan. Kao da župa ne može funkcionirati bez nasilnog svećenika.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luna777 30.05.2022.

    Ne mogu a da ne kažem, koliko je gospodin Milas opet u pravu sa ovim tekstom, kako o Crkvi i nekim svećenicima, tako i u običnom životu. Nasilja i zlostavljanja, kako psihičkog tako i fizičkog je sve više, i zapravo se to najviše događa u obitelji. Ljudi šute ako i znaju, žene šute jer se srame, društvo šuti jer ih očito to ne zanima. Uvijek se zgražavamo nad time, ali nažalost kad je već prekasno. Društvo u cjelini se izvitoperilo, pa ispada kao da su mane i gluposti postale vrline koje treba isticati, a ne sramiti se. I politika nam je ogledni primjerak mržnje i netrpeljivosti, pa se to prelijeva i na građane.  Preporučam pročitati ovaj odličan, realan i pomalo upozoravajući članak svim komentatorima, jer pouka se iz njega jasno očitava.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare