To je to što me zanima!

Doktori ju slučajno balzamirali: 'Umrla je u groznim bolovima'

Ekaterina je u bolnicu došla na rutinsku operaciju prošlog mjeseca. Zbog grozne pogreške doktora patila je od grčeva i bolova, a kasnije je umrla od zatajenja srca i pluća...
Vidi originalni članak

Ekaterina Fedjaeva (27) umrla je tijekom operacije nakon što su joj liječnici zabunom ubrizgali formaldehid, odnosno tekućinu za balzamiranje. 

- Ovo je čisto ubojstvo. Ta stvar je jednostavno uništila njeno tijelo iznutra - izjavila je njena majka Galina Barišnikova. 

Ekaterina je u bolnicu u ruskom gradu Uljanovsku došla na rutinsku operaciju prošlog mjeseca. Zbog grozne pogreške doktora patila je od grčeva i bolova. U stanju kome prebacili su je u moskovsku bolnicu gdje je preminula od zatajenja srca i pluća, piše The Sun.

- Cijelo joj se tijelo treslo. Otrovali su je i nisu učinili ništa da joj pomognu. Ljudi koji su obavljali operaciju znali su da joj je ubrizgana kriva tekućina. Morali su poduzeti neke hitne mjere, ali nisu na vrijeme reagirali. Preklinjala sam ih da nešto učine, a oni su samo željeli da ja što prije odem i da to sve "pometu pod tepih", rekla je ogorčena majka.  

Idi na 24sata

Komentari 28

  • nerminius 10.04.2018.

    Zato što poslije toga nema pomoći. Jedino su joj mogli omogućiti da umre bezbolnije. Horor.

  • srelmann 09.04.2018.

    Iz Rusije s ljubavlju.. ....Bond..James Bond

  • Blesimetar1 09.04.2018.

    Rusima bi jedino vjerovao za odabir dobre vodke

Komentiraj...
Vidi sve komentare