To je to što me zanima!

Doktorica Bijes: Na tehničara je bacila toner, sestre je tukla

Razjarena: Doktorica se posvađala sa svojom medicinskom sestrom, a potom je nasrnula i na policajce koji su došli smiriti situaciju. Nakon toga je uzela odmor
Vidi originalni članak

Obiteljska liječnica iz Slavonskog Broda posvađala se sa svojom medicinskom sestrom, a potom je nasrnula i na policajce koji su došli smiriti situaciju.

Na kraju je morala doći interventna policija koja je savladala bijesnu liječnicu. Nakon što se smirila, liječnica je uzela dvodnevni odmor.

– Neću ništa komentirati. Sve je u nadležnosti policije - rekao je Mirko Bitunjac, ravnatelj slavonsko-brodske bolnice.

Povod sukobu, neslužbeno doznajemo, bio je odlazak medicinske sestre na bolovanje. Ona navodno više nije mogla trpjeti mobing poslodavke. Liječnica je na to pobjesnjela i prijavila sestru policiji jer joj nije donijela ključeve ordinacije. Medicinska sestra je potom otišla u policiju i prijavila prijetnju. Poslije su se sukobile u ordinaciji, a policajci su pokušavali smiriti situaciju. Netko je spomenuo i oružje. Pretražena je ordinacija i u sefu su pronađena dva plinska pištolja s pripadajućim streljivom za koje doktorica nije imala dozvolu, potvrdili su nam u policiji.

Dok dva dana nije bilo liječnice, pacijenti nisu mogli do uputnica, recepata i lijekova. Nitko im nije mogao reći tko će ih dalje liječiti. Revoltirani su rekli kako je doktorica u posljednjih nekoliko godina promijenila najmanje sedam medicinskih sestara. Sve su pobjegle glavom bez obzira, kao i medicinski tehničar koji je radio prije posljednje medicinske sestre i na kojeg je doktorica bacila toner za printer. Zbog toga je otišao s posla.

- Sve ove godine terorizirala je svoje pacijente i ljude oko sebe. U sedam, osam godina promijenila je desetak sestara, odnosno tehničara. Svjedočio sam i tome da je nekoliko puta potezala pištolj na pacijente, čak i na djecu. Ima tri pištolja za koja nema dozvolu - tvrdi medicinski tehničar V. J.

Njegove je riječi potvrdila i jedna od medicinskih sestara koja je željela ostati anonimna.

– Kada je uhvati žuta minuta, doktorica ne bira čime će gađati. Neke je čak tukla po glavi tonerom za printer, a na jednu je bacila posuđe s kavom – rekla je.

“Raspištoljena” doktorica u petak nije htjela dati izjavu, osim da prema nikome nije radila mobing. Čak štoviše, rekla je da su sestre nad njom izvršile mobing i da su joj konstantno stvarale probleme.

Na spomen pištolja rekla je kako su to samo dvije obične dječje praćke.

Idi na 24sata

Komentari 455

  • satrajko 14.08.2018.

    Ma jel "doktorica" Škare?? Tko bi rekao, teško za pogoditi, hahaa...Da ne radi u Hrvatskoj, već bi odavno izgubila i licencu i pacijente...a kad joj pokažes zube brzo opet postane "fina" ;) ...

  • bosankahrvatica 22.01.2013.

    Možda bi malo za promjenu trebala pokušati sebe liječiti,a ne druge!!!

  • AdamJozić 21.01.2013.

    pa ta je za ludnicu , kako da je pacijenti nisu prije prijavili ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare