To je to što me zanima!

Dolazi nam novi val vrućina: Bit će 40 stupnjeva - u hladu!

S nedjeljom počinje novi toplinski val. Od ponedjeljka temperature dodatno rastu te će cijeli sljedeći tjedan biti vruće, posebno na istoku zemlje i u unutrašnjosti Dalmacije
Vidi originalni članak

Danas će posvuda biti toplije u odnosu na petak, a s nedjeljom će početi novi toplinski val. Sunčano i u mnogim krajevima vruće - prognoza je Hrvatskoga državnog meteorološkog zavoda (HDMZ) za subotu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Greške koje nikad ne bi smjeli raditi na suncu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tijekom nedjelje bit će djelomice ili pretežno sunčano te vrlo toplo i vruće. Malo kiše ili pljuska s grmljavinom može biti u unutrašnjosti i na dijelu sjevernog Jadrana, ponajprije u prvom dijelu dana kada se očekuje više oblaka. Vjetar većinom slab.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom od 15 do 20, a na Jadranu od 20 do 25 °C. Najviša dnevna većinom od 28 do 33 °C.  

Od ponedjeljka temperature dodatno rastu te će cijeli sljedeći tjedan biti vruće, posebno na istoku zemlje i u unutrašnjosti Dalmacije. Kako sada pokazuju meteorološke karte, temperaturni rekord bi mogao oboriti Knin gdje bi u srijedu moglo biti 40 °C u hladu.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 29.07.2017.

    lito je kad ce biti 40 ako ne sada, more sladoledi lipe cure ...bolje nego smrzavat se i grijat

  • FattaMorgana 29.07.2017.

    ajde jos malo panike i uzasavanja

  • Josip Joe Milovich 29.07.2017.

    Nikad kraja...nikad kraja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare