To je to što me zanima!

Dolijala serijska grebačica iz Zagreba. Bušila je gume i uništavala parkirane aute

Zagrebačka policija uhvatila je 46-godišnjakinju koja je uništavala tuđe aute. Harala je po Botincu i napravila veću materijalnu štetu. U tri navrata oštetila je parkirana vozila i pobjegla s mjesta događaja...
Vidi originalni članak

Policijska uprava zagrebačka dovršila je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila tri kaznena djela "Oštećenje tuđe stvari". Jedno vozilo oštetila je čak dva puta - i u ožujku i u travnju.

Sumnja se da je između 18 i 19. ožujka 2021. godine došla u Ulicu Dunda Maroja u Zagrebu, prišla osobnom automobilu marke "Renault" zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 66-godišnjaka. Zatim je u pogodnom trenutku odgovarajućim alatom napravila ogrebotinu duž lijeve strane vozila i to u dužini od oko dva metra te se potom dala u bijeg.

Sumnja se kako je dva tjedna kasnije u Ulici Kozarčeve Tene isto tako oštetila osobni automobil marke "Volkswagen" zagrebačkih registracija, te izrezala obje desne gume vozila.

Nekoliko dana kasnije, osumnjičena je ponovo došla u Ulicu Dunda Maroja i prišla istom osobnom automobilu kao i u ožujku. Ovaj put, sumnja se, odgovarajućim je predmetom probušila zadnju lijevu gumu te pobjegla s mjesta događaja.

Materijalna šteta iznosi oko 13.100 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičene je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 12.10.2021.

    A razlog ?..bolest ili zloba !?..osveta mozda !?..nis ne pise , valjda se jos nezna.

  • VidimJaSve 12.10.2021.

    Ja procitao na prvi mah, srpska 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare