To je to što me zanima!

Domagoj Milošević: Iskreno, ne znam zašto svi žele MUP

Na pitanje dobiva li se dojam da Most ne vjeruje HDZ-u jer inzistira da mu pripadnu ministarstva poput MUP-a i pravosuđa, Milošević kaže da nije stekao takav dojam
Vidi originalni članak

HDZ-ov Domagoj Ivan Milošević u razgovoru za Dnevnik Nove TV otkrio je o čemu se točno razgovaralo na sastanku HDZ-a i Mosta za formiranje Vlade. Na prvoj rundi razgovora teme su bile gospodarstvo, reforme, zapošljavanje i efikasnost javnog sektora. Govorilo se i o smanjenju broja ministarstava. 

- Ono što valja naglasiti jest stručnost, a ne podobnost. To po prvi put razlikuje buduću vladu, stručnost bez obzira na stranačku pripadnost. Danas smo otvorili temu upravljanja državnom imovinom posebno u poduzećima i tu također naglašavamo depolitizaciju, profesionalizaciju upravljanja u funkciji gospodarskog rasta - kazao je Milošević.

Na pitanje dobiva li se dojam da Most ne vjeruje HDZ-u jer inzistira da mu pripadnu ministarstva poput MUP-a i pravosuđa, Milošević odgovara kako nije stekao takav dojam. 

- Dapače, zaista su razgovori bili u punom povjerenju, vrlo konstruktivni - dodao je. 

Na pitanje zašto i jedni i drugi žele ministarstvo unutarnjih poslova Milošević odgovara: 

- Iskreno, ne znam. Mislim da je, s obzirom što sam rekao, primarni cilj gospodarstvo, možemo nagađati, ali mislim da ono što građani očekuju od buduće vlade, osim reformi, su i posljedice onog što želimo da donesu te reforme. Svi pričamo o tim reformama, ali ono što građani očekuju a to je da se stvari napokon u 2016. pokrenu naprijed. Da počnemo sustizati ostale članice EU. 

Idi na 24sata

Komentari 185

  • mrTrobec 06.01.2016.

    Miloševiću izgleda da ih zanima odakle ti 10 stanova u Zagrebu,zato most želi policiju

  • PRCO 06.01.2016.

    Ak ti ne kuzis onda idi iz politike.

  • tmendas 06.01.2016.

    Pa stvarno neznam, u stvari, zna se....

Komentiraj...
Vidi sve komentare