To je to što me zanima!

Don Kanćunka ljute go-go plesačice za Veliku Gospu

Gdje ide Gospić? pita se don Kaćunko. Na plakatu bajkerske zabave u gradu istaknute su go-go plesačice, seksi-pranje motora i striptiz
Vidi originalni članak

Don Anđelko Kaćunko smatra da je neprimjereno da uoči svetkovine Velike Gospe, u Gospiću počinje trodnevna zabava pod nazivom "9. moto party" te da su u različitim točkama programa na plakatu istaknute go-go plesačice, seksi-pranje motora i striptiz. U ime Pastoralnih djelatnika Župe Navještenja BDM Gospić on kaže da takvi sadržaji motorista tzv. "ludih vukova" iz Gospića nisu primjereni.
Poštujući svačiju slobodu da u demokratskom ozračju upriličuje sve sadržaje u zakonskim okvirima, želimo apelirati i na zakonsku obvezu poštivanja vjerskih osjećaja, piše Kaćunko te šalje upit motoristima da li sam izraz "ludi vukovi" degradira naziv legendarnih "Vukova", časnih branitelja 9. Gardijske brigade te program motorista drži nemoralnim.
- Na kraju želimo podsjetiti da se ta priredba nezgodno podudara i s jednim političkim prijedlogom za skidanje križeva i raspela, te se pitamo - Quo vadis Gospić? - piše Kaćunko.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • smizla__ 15.08.2009.

    a nije ga ljutila gola nives

  • animavass 15.08.2009.

    A bolje da serecka nego da drpa malu djecu... ima stvarno tako bolesnu facu... Zašto ne napišu o svečenicima koji pomažu zajednici, njih je više.... don Sraćunko, pokrij facu plašiš nas!

  • zlikavac 14.08.2009.

    i taj don čunko ljuti nas ,,,,,,,,,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare