To je to što me zanima!

Donald Trump ignorirao Gretu: Njezin izraz lica govori sve...

Greta Thunberg održala je u UN-u govor u kojem je osudila svjetske vođe da su propustili poduzeti snažne mjere u borbi protiv klimatskih promjena i poručila im je da su joj ukrali djetinjstvo
Vidi originalni članak

Snimka na kojoj američki predsjednik Donald Trump prolazi pored tinejdžerske aktivistice za klimu Grete Thunberg i ignorira je postala je viralna. 

Greta i Trump su se sreli na hodnicima UN u New Yorku dok su dolazili na summit o klimatskim promjenama. Snimku su ubrzo preuzeli Sky News, Euro News i Now This, a podijeljena je i na Twitteru.

SUMMIT O KLIMI Thunberg: 'Kako se usuđujete? Ukrali ste mi cijelo djetinjstvo'
Greta Thunberg održala je u UN-u govor u kojem je osudila svjetske vođe da su propustili poduzeti snažne mjere u borbi protiv klimatskih promjena. Bijesno im je poručila: "Kako se usuđujete, ukrali ste mi djetinjstvo".

 
Trump joj je ubrzo odgovorio na Twitteru. - Čini se kao jako sretna mlada djevojka koju čeka blistava i krasna budućnost. Prekrasno za vidjeti! - kaže Trump.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'POLIGRAF' S PAULOM SIKIRIĆ:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 197

  • 26.09.2019.

    Njeno lice govori da ima psihickih poteskoca.

  • 25.09.2019.

    Djeci na području RH i BiH između 91 i 95 je ukradeno djetinjstvo draga curice... Tebi u Norveskoj nije ukradeno djetinjstvo nego te mama i tata iskoristavaju u marketinske svrhe a to ces shvatiti sa 35...

  • ddd1234 24.09.2019.

    Sve OK, ali nema logike - klimatske katastrofe mogu doći tek u budućnosti. A do tada će njeno djetinjstvo odavno proći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare