To je to što me zanima!

Donijeli su odluku: Vladimiru Šeksu ipak će ukinuti zaštitu?

Šeks je zbog navodnih prijetnji imao zaštitu o trošku poreznih obveznika i to pet godina dulje od zakonske obveze. U četvrtak će mu ukinuti policijsku zaštitu
Vidi originalni članak

Vlada će u četvrtak na zatvorenom dijelu sjednice navodno raspravljati o ukidanju osiguranja Vladimiru Šeksu, javlja Dnevnik Nove TV. Prema najavama, postupak sigurnosne procjene je završen te će Šeksu ukinuti tjelohranitelja.

Vladimir Šeks je prije tri tjedna komentirao kako će biti "neobično sretan i zadovoljan ako se procijeni da ne postoji ozbiljna ugroženost njegove sigurnosti". On je inače i jedini hrvatski političar koji ima osiguranje, a po svojoj dužnosti ne spada u skupinu štićenih ljudi. 

- To mi je bio veliki teret i jako sam sretan i zadovoljan da ću se moći slobodno kretati kao ptica - rekao je Šeks. 

Još prije je rekao kako pisane prijetnje smrću i dalje prima, ali ga ni najmanje nije bilo strah, jer je držao kako su prijetnje neozbiljne. 

Šeks je inače zbog navodnih prijetnji imao zaštitu o trošku poreznih obveznika i to pet godina dulje od zakonske obveze. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • zdrawe 03.05.2012.

    uopce glupost sta se je to placalo dosad..znaci ima se love za trosenje na gluposti,, no kud srece da je to jedina glupost..ima toga jos..

  • Feliks Lorenz_3 03.05.2012.

    Preporučio bih g.Šeksu trening borilačkih vještina radi samoodbrane. Vać će se nači netko tko će ga dočekati "u mraku" zbog svega "dobroga" koje je učinio za građane Hrv atske. Posebno što je od stranke imenovanog zastupnika za Sabor učinio "vlasnikom" mandata kao svojom djedovinom.

  • mandzukic100 03.05.2012.

    a tko ce nas zastititi od odluka koje donose ovi politicari koji jedno pricaju a drugo rade.obecavaju bolje sutra,ali ono uvijek ostaje sutra i nikako da stigne.zasto i njima nije lose kad vode losu drzavu?kako opravdati kupovanje skupih automobila za potrebe vlade,a vanjski dug 40mlrd? samo revolucija nas moze spasiti,ali narod je toliko pasivan da ne izlazi na ulicu ni kad mu zadnju paru iz dzepa uzimaju.struja ode 20% gore i niko nista,sindikati organiziraju prosvjed okupi se 100 ljudi u Zagrebu itd. pa gdje su onda toliki nezapoleni,osiromaseni umirovljenici,radnici bez placa,studenti i svi ostali kojima su prava i slobode na bilo koji nacin ugrozne ili umanjene?logika mi govori da covjek ima volje i vremena ici na posao na kojem ne dobiva placu i na kojem mu je pogazeno ljudsko dostojanstvo,ali nema vremena i volje prosvjedovati protiv toga-nevjerovatno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare