To je to što me zanima!

Donji Mihaljevac: Eksplodirala peć u kući, ozlijeđen muškarac

U trenutku eksplozije 84-godišnji vlasnik kuće nalazio se u prostoriji kuhinje te je uslijed siline eksplozije izbačen na dvorište. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec
Vidi originalni članak

Vlasnik kuće (84) lakše je ozlijeđen u utorak nešto prije 11 sati u Donjem Mihaljevcu, Ulici Andrije Habuša, u kuhinji obiteljske kuće kada je eksplodirala peć na kruta goriva za centralno grijanje. Uslijed siline udarnog vala oštećeni su vanjski zidovi i strop kuće, dok je peć za centralno grijanje izbačena iz prostorije kuhinje. Visina nastale materijalne štete utvrdit će se naknadno.

NEMA OZLIJEĐENIH Poreč: U kući eksplodirao kotao

U trenutku eksplozije 84-godišnji vlasnik kuće nalazio se u prostoriji kuhinje te je uslijed siline eksplozije izbačen na dvorište. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je u lakše ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju. Očevidom uz stručnu pomoć inspektora za zaštitu od požara i eksploziva, utvrđeno je kako je uzrok eksplozije stvaranje povišenog tlaka u peći na kruta goriva za centralno grijanje zbog zatvorenih polaznih i dolaznih ventila na sistemu za grijanje. O ovom nesretnom slučaju Međimurska policija će izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare