To je to što me zanima!

Donosimo ključna pitanja i odgovore oko posvojenja djece iz DR Kongo i uhićenih Hrvata

U javnosti se sve od dana kako se doznalo da su uhićeni pojavljuju razne špekulacije, stoga donosimo ključna pitanja i odgovore oko ovoga slučaja
Vidi originalni članak

Već više od dva mjeseca traje agonija Hrvata koji su 7. prosinca uhićeni u zambijskog zračnoj luci u Ndoli, kad su s djecom koju su posvojili iz DR Konga krenuli prema Hrvatskoj. Prvo su u zatvoru proveli 48 dan,a da bi nakratko bili pušteni na slobodu, potom ih je sud pustio i rekao da moraju napustiti zemlju u roku od 48 sati, no opet su ih uhitili na aerodromu te se ponovno nalaze u zatvoru. U javnosti se sve od dana kako se doznalo da su uhićeni pojavljuju razne špekulacije, stoga donosimo ključna pitanja i odgovore oko ovoga slučaja.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kikiriki123 14.02.2023.

    Gomila bezveznjaka i besposličara mobilizirano je da komentira ispod ovih članaka. Važno je ovo: 1. velika većina Hrvata PODRŽAVA naše ljude zatočene u Zambiji i želi im što prije da se vrate2. velika većina Hrvata smatra da nisu ništa krivi, da su njihove namjere plemenite i da će se uskoro vratiti sa svojom djecom živjeti u miru u Hrvatskoj3. velika većina Hrvata smatra da oni koji su željeli zlo tim ljudima su opasni ljudi zlih namjera, daleko od bilo čega kršćanskog i civilizacijskog.I sad krenite, jadnici, s palcima dolje. Nećete promijeniti mišljenje većine, jadni ste i besposleni marginalci, koji do podne mrze sebe, a poslijepodne cijeli svijet.

  • DadoDavor 14.02.2023.

    Naši "humanitarci" nisu krivi jer se u DR Kongo ne živi duže od 19,5 godina??? i čuva vojska sirotišta? možda ih zato čuva da spriječe trgovinu djecom? a ne zato što DR Kongo pravno zabranjuje usvajanje stranim državljanima? Znači vi obezvrijeđujete pravni akt strane države? Nisu išli u DR Kongo već u Zambiju upravo zato što su znali da krše zakone i da nije legalo usvajanje... 1000 članaka kako nisu krivi neće promjeniti činjenicu.

  • DadoDavor 14.02.2023.

    Nastavlja se uvjeravanje pučanstva da je kupovina djece legalna. Da naši Sudovi i policija rade pošteno. A u isto vrijeme Zambija nam održava lekciju.... zanimljivo je i zabranjeno komentiranje vijesti o Pernaru. on je za mene običan komedijaš željan pažnje i sigurno je iskoristio situaciju za malo samopromocije no ipak mu skidam kapu i svaka mu čast što je prijavio trgovinu djecom. I na kraju, kad ovi sa "ljevice" prijavljuju Thompsona, hrvatsku reprezentaciju i navijače to je po njima moralno, ali kad netko prijavi njihov kriminal, e onda se upregnu mediji za opravdavanje radnji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare