To je to što me zanima!

Dopisivanje: Davoru Bernardiću pišu češće nego Djedu Mrazu

SUŠI MU SE TINTA: Dok Davor Bernardić mašta o tome da će biti premijer, stranka mu se raspada na komadiće. Saborski zastupnik Ranko Ostojić je pozvao Bernardića da odstupi
Vidi originalni članak

U SDP-u su ovih dana aktualna pisma. Jedno se još priprema za predsjednika stranke Davora Bernardića. Drugo pismo, upućeno predsjedništvu, već je stiglo na Iblerov trg. Potpisalo ga je osam SDP-ovih gradonačelnika.

- Ovakav SDP, razoren unutarnjim sukobima i borbom za prevlast raznoraznih struja, prestat će biti politički relevantan čimbenik, a još manje nekakav jamac demokratske i moderne zemlje - stoji u pismu SDP-ovaca. Potpisuju ga gradonačelnik Trogira Ante Bilić, Ploča Mišo Krstičević, Supetra Ivana Marković, ogulinski čelnik Dalibor Domitrović, gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač, gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić, zlatarska gradonačelnica Jasenka Auguštan-Pentek i gradonačelnik Koprivnice Mišej Jakšić. Kažu kako ne žele da ih dio SDP-ovaca pritišće da potpišu pismo peticije protiv Bernardića jer ono “ne nudi nikakva konkretna rješenja”. Rješenje vide u okončanju unutarstranačkih sukoba i osnaženju stranke.

- Ako to podrazumijeva i nove izbore unutar stranke za predsjednika i predsjedništvo, onda takvu odluku treba donijeti na tijelima stranke, a ne putem kojim jedino rušimo naš SDP - jasni su gradonačelnici. Davorko Vidović je rekao kako “pobunjenike”, odnosno Peđu Grbina, Sinišu Hajdaša Dončića, Mihaela Zmajlovića i druge, treba sankcionirati, ali ne i izbaciti iz stranke. Saborski zastupnik Ranko Ostojić je također pozvao Bernardića da odstupi. Smatra kako nije uspio napraviti ono što je obećao. Bernardić većinu vremena šuti. Prije devet dana u razgovoru za N1 rekao je kako on ima dovoljno hrabrosti da na sljedećim izborima postane premijer.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Dijaspora 30.06.2018.

    Beri dati tri Koze garantujem da ce dvije izgubi. Kladim se u 100 eura

  • ljubica ljubičica_1 30.06.2018.

    Pustite čovjeka na miru.Baš me zanima ko me je u unteresu da uništi SDP-e.Sigurno biračko tjelo SDP-a neće glasovat za HDZ-e već bude za ŽZ.Zar ne!

  • Jocko Taraba 29.06.2018.

    Bero s mladom ekipom želi skinuti s leđa SDP-a breme komunizma, ali stari komunisti i skojevci to ne dopuštaju... Orjuna će radije rasturiti SDP neko da se riješe komunista, jugoslavena i Srba.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare