To je to što me zanima!

'DORH odustaje od ispitivanja jednog ili dva svjedoka u aferi'

Do mene je dopro glas da je odvjetništvo odustalo od ispitivanja jednog ili dva svjedoka. Znači da su svjedoci ispitani u ovom kaznenom predmetu, kazao je predsjednik Županijskog suda Ivan Turudić
Vidi originalni članak

Predsjednik zagrebačkog Županijskog suda Ivan Turudić izjavio je medijima kako ima neslužbenu informaciju da je državno odvjetništvo odustalo od ispitivanja "jednog ili dva svjedoka" u aferi Agrokor zbog koje je u remetinečkom zatvoru u srijedu navečer završio Ivica Todorić.

"Neslužbeno sam doznao da je DORH odustao od ispitivanja svjedoka koji još nisu ispitani", prenio je Turudićevu izjavu N1.

DO DALJNJEGA Todorić elitni kvart zamijenio malom ćelijom u Remetincu...

"Do mene je dopro glas da je odvjetništvo odustalo od ispitivanja jednog ili dva svjedoka. Znači da su svjedoci ispitani u ovom kaznenom predmetu", kazao je Turudić za Novu TV.

Potvrdio je i da od Todorićeva dolaska u istražni zatvor počinje teći rok za uručivanje žalbe o kojoj odlučuje Županijski sud. "Moglo bi se već u ovom tjednu odlučiti o produljenju ili ukidanju istražnog zatvora", kazao je Turudić za Novu TV.

'UPITNO JE JE LI BIO U BIJEGU' Odvjetnik Miljević: 'Todorić bi mogao vrlo brzo na slobodu...'

Podsjetio je da bi istraga trebala završiti "početkom godine" te da bi brzo nakon toga trebala uslijediti "državnoodvjetnička odluka hoće li se podići optužnica ili će se postupak obustaviti".

Istraga protiv Ivice Todorića, njegovih sinova Ivana i Ante i 12-ero Agrokorovih menadžera te revizora pokrenuta je prošle godine zbog nezakonitog pribavljanja više od milijardu kuna.

SJAJ I BIJEDA Kako je živio Gazda: Iz luksuza u ćeliju od svega par kvadrata

Istražni zatvor određen je jedino Ivici Todoriću i to zbog zbog utjecaja na svjedoke, a kako se doznaje u cijeloj istrazi neispitan je ostao tek jedan svjedok.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Softi 08.11.2018.

    Bandiću,proširi Remetinačku prdekanu i zatvoriti SVE kumpiće (HDZ) Ivice Todorića,onda bi vjerovao da ima pravosuđa u RH.

  • B.L.Devín 08.11.2018.

    Dok najsire hrvatsko gradjanstvo, obcinstvo i seljastvo, preko medija i politicara svakodnevno bude KONUZMiralo nesto sto ne smijem imenovati zbog admina, i jos ce to deeeeeeebelo platiti***, iskreno me zanima; 1. Sto ce novog u Hrvatskoj poskupjeti? 2. Koji ce se novi porezi ili nameti uvesti? 3. Sto ce novog u hrvatskom javnom zdravstvu prestati spadati pod obicno i dopunsko zdravstveno i morat ce se placati? 4. Za koliko ce pasti realne place i mirovine (u odnosu na cijene)? 5. Koliko ce novih, desetina (mozda i stotina) tisuca mladih, radnosposobnih i obrazovanih Hrvata koji samo zele raditi i od prihoda, placa i mirovina normalno zivjeti, iz Hrvatske iseliti? 6. Koliko ce se novih agencija i savjeta za gubljenje vremena i trosenje proracunskog novca osnovati?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Pitaj Boga koje pitanje po redu; Koliko ce si novih vila i luksuznih stanova, jhti, auta od 50000 eura pa na vise, suci, vjestaci i advokati ukljuceni u ovaj slucaj, tijekom njegovog trahanja moci kupiti.........A sve prethodno u miru i tisini i bez zanimanja hrvatske javnosti, osim malo rogoborenja po portalima i drustvenim mrezama. I jos jedno vazno pitanje. Koja ce nova afera ili skandal izbiti ili problem sa susjedima,, pa ce Hrvati na aferu Agrokor zaboraviti?

  • 08.11.2018.

    Todoric je za vrijeme svog boravka,cijelo vrijemebio u kontaktu sa svjedocima i mogao sve potrebno dogovoriti, zato trebaju i svi ti „svjedoci“ sa njim sjediti u zatvoru do pravomocne presude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare