To je to što me zanima!

DORH opisao kako je Giljanović u Splitu pokušao ubiti Bekavca

Bekavac je zadobio teške i po život opasne ozljede. Ima dvije prostrjelne rane desnog bedra, prostrjelnu ranu lijevog bedra i ranu podlaktice lijeve ruke...
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu izdalo je tjeralicu i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 37-godišnjeg Ivana Giljanovića koji je 1. svibnja u kafiću Clo pokušao ubiti Marka Bekavca (27). Giljanović je od tada u bijegu, a DORH je danas objavio detalje pucnjave u kafiću Clo koja je potresla Split. 

KRVAVI RAT U SPLITU Detalji obračuna: "Bacile smo se na pod kad su počeli pucati"

Osumnjičili su ga da je tijekom prepirke i tjelesnog sukoba s Bekavcem s udaljenosti od oko pola metra ispalio dva hica iz pištolja prema njegovom trbuhu, od kojih ga je jedan pogodio pa je pao na tlo. Kad se Bekavac uspio podignuti, ispalio je još jedan hitac koji ga je također pogodio. Ranjeni Bekavac je počeo bježati, ali je Giljanović krenuo za njim i u kafiću, s udaljenosti od nekoliko metara, ispalio još jedan hitac u njega. Nastavio je pucati i izvan kafića. S udaljenosti oko deset metara ispalio je još dva hica u njega ciljajući u visinu prsiju.

IMA OZLJEDE GLAVE Splićanin (27) koji je ranjen u pucnjavi opet završio u bolnici

Bekavac je zadobio teške i po život opasne ozljede. Ima dvije prostrjelne rane desnog bedra, prostrjelnu ranu lijevog bedra i ranu podlaktice lijeve ruke, a život mu je spašen žurnim operacijskim zahvatom, piše Dalmatinski portal

Sudac istrage prihvatio je prijedlog odvjetništva te je Giljanoviću odredio istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 06.12.2019.

    Šteta, pa što vam to traba, namate li vi u 112 pametnija posla?

  • SDKFZ 02.06.2018.

    Bome mu loše baca pištolj onda, najbolje bi bilo da prijavi policiji tog tko mu je uvalio tako loš pištolj ;)

  • Fajlp_1 02.06.2018.

    Ma nije moguće da mu je određen istražni zatvor. Ma pustite ga da se brani sa slobode pa ga zatvorite kad još desetoricu ubije pa mu sudite zajedno. Ili da ga pustite možda nije bio uračunjiv?

Komentiraj...
Vidi sve komentare