To je to što me zanima!

DORH povukao optužnicu protiv Piruške Canjuge, Ivice Todorića, njegovih sinova i 10 direktora

Kako je Županijsko Državno odvjetništvo objavilo na svojim stranicama, optužnica je povučena 'radi boljeg razjašnjenja stvari'
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo povuklo je danas optužnicu podignutu u prošle godine u rujnu pred Županijskim sudom protiv petnaestero okrivljenika zbog počinjenja kaznenih djela protiv gospodarstva i kaznenih djela krivotvorenja. Radi se o optužnici protiv bivšeg vlasnika Agrokora Ivice Todorića, njegovih sinova i 10 direktora propalog koncerna.

Njom su bili obuhvaćeni Ivica Todorić, sinovi Ivan i Ante te još 10 Agrokorovih direktora.

UŽIVO: AKCIJA USKOKA Canjugu doveli na ispitivanje u Uskok, odvjetnik Puklina: 'On je iznio obranu i negirao optužbe'

Kako je Županijsko Državno odvjetništvo objavilo na svojim stranicama, optužnica je povučena 'radi boljeg razjašnjenja stvari'.

Podsjetimo, jutros je uhićena bivša tužiteljica Mirela Alerić  Puklin zbog sumnje da je odavala tajne Piruški Canjugi. Više pročitajte OVDJE.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • kritičar1 16.11.2021.

    tisuće firmi koje su se zbog državne politike u ovih 30g našle u problemu su završile u stečaju,mnoge,koje su i mogle opstati su dokrajčili lešinari,država i stečajni upravitelji,sve uz blagoslov svih vlada.todorič je tvrd orah,nije on bez grijeha,ali hoće ga opelješiti isto kao i peveca.

  • RI051_1 16.11.2021.

    Pitajte Dalićku i Plenkija di su pare, a kao Konzum će i Podravka završit.

  • Dario123455677 16.11.2021.

    Todorića za predsjednika, a mamića za premijera..... Aaaaajmooooooooo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare