To je to što me zanima!

'Nezakonito stekao milijardu': Izdali tjeralicu za Todorićem

Donedavni čelnik Agrokora jedini od 15 osumnjičenika u aferi Agrokor kojemu je sudac Zoran Luburić odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecanja na svjedoke...
Vidi originalni članak

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo raspisalo je tjeralicu za Ivicom Todorićem protiv kojeg je određen istražni zatvor i pokrenuta istraga, a nedostupan je hrvatskom pravosuđu.

Tužiteljstvo je raspisalo tjeralicu protiv osumnjičenika slijedom rješenja Županijskog suda u Zagrebu, izvijestio je u subotu poslijepodne DORH, navodeći da daljnje radnje po izdanoj tjeralici provodi policija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo je zbog nezakonitog pribavljanja milijardu i 142 milijuna kuna pokrenulo istragu protiv Ivice Todorića, njegovih sinova Ivana i Ante Todorića, i 12-oro Agrokorovih menadžera te revizora.

Županijski sud odredio je istražni zatvor samo za Ivicu Todorića, a ostali su u srijedu, 18. listopada pušteni da se brane sa slobode.

Ukupnoj šteti tužiteljstvo pribraja i nepripadnu korist od dodatnih 320 milijuna kuna pribavljenih za "jednu pravnu osobu" krivotvorenjem isprava i nezakonitim vođenjem poslovnih knjiga.

Pretpostavlja se da se Todorić nalazi u Londonu.

 

Idi na 24sata

Komentari 255

  • samo_pozitiva 22.10.2017.

    Hrvatsko sudstvo: Ako Horvatinčić nije kriv, Todorić će dobiti od države i odštetu!

  • 22.10.2017.

    Stariji su me učili da istina uvijek izbije na vidjelo. Nekako sam sigurna da tog pravila u ovom slučaju neće biti!!

  • Cro Miki 22.10.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare