To je to što me zanima!

Doris Pack: Ivo Sanader je učinio mnogo za Hrvatsku

Predsjednica odbora za obrazovanje, kulturu, medije i sport Europskog parlamenta kaže kako se šokirala nakon što je saznala da je Ivo Sanader uhićen
Vidi originalni članak

Bila sam jako šokirana nakon što sam saznala da je Ivo Sanander uhićen. Znam ga dugo i pratila sam njegov rad. Ono što je učinio za Hrvatsku teško je izmijeniti jer je učinio mnogo, rekla je za Dnevanik.hr Doris Pack, demokršćanka i predsjednica odbora za obrazovanje, kulturu, medije i sport Europskog parlamenta. Dodala je kako se nada da će Sanader imati pošteno suđenje te kako se nada da se Sanaderova obitelj ne progoni. 

Dodala je kako misli da je Hrvatska u borbi protiv korupcije pokazala dovoljno i da ona ne bi trebala biti prepreka za ulazak u EU.  

Idi na 24sata

Komentari 36

  • ztisanic 18.01.2011.

    Ova žena nema pameti kada može nešto takovo da kaže daje najveći kriminalac puno napravio za Hrvatsku, je da napravio je ali nije rekla u kom smislu daje uništio Hrvatsku što nije zabilježeno u povijesti u svijetu da jedan ćovijek poput njega opljaćka svoj narod, vjerojatno je i ona dobila nagradu od Sanadera kada je njegova zagovornica.

  • konjina 17.01.2011.

    doris pak jeb... te cijela arena i medveščak

  • zruzic43 16.01.2011.

    Ova zena vjerovatno nema pojma sta prica javno braniti nekoga ko ima toliko toga da i on sam nezna sta ima znaci samo ono sto je dokazano da je vlasnistvo obitelji Sanader a ono sto se nezna to ce se vjerujem uskoro saznati . Kako nisu priveli i optuzili nekog obicnog covjeka vec bas njega velikog i prokleto gladnog Ivu Sanadera

Komentiraj...
Vidi sve komentare