To je to što me zanima!

Došao na rođendansku zabavu na kojoj mu je bila djevojka pa je izrešetao sedmero ljudi

Još nije poznato zašto je muškarac pucao na rođendansku zabavu u Colorado Springsu. Ubio je šestero ljudi, potom i sebe. Sva djeca koja su bila na zabavi su neozlijeđena i trenutno se nalaze kod rođaka
Vidi originalni članak

Naoružani muškarac došao je na rođendansku zabavu u Colorado Springsu i izrešetao šestero ljudi nakon čega je i sebi presudio.  Među uzvanicima koje je ubio je i njegova djevojka, kao i osoba koja je slavila rođendan, prenose tamošnji mediji. 

Sve žrtve su odrasle, a djecu koja su bila na slavlju napadač je poštedio. Ona su prevezena kod najbližih rođaka. 

- Policajci su na mjestu događaja zatekli šestero mrtvih i jednog muškarca s teškim ozljedama koji je u bolnici preminuo - kažu iz policije. 

U trenutku pucnjave, i odrasli i djeca su bili u kamp - prikolici u kojoj se održavalo slavlje. Napadač se dovezao do kamp - prikolice, ušetao unutra i počeo pucati. Policija još pokušava shvatiti što je motiv. 

- Kao šefu policije, kao suprugu, kao ocu, kao djedu, kao članu ove zajednice, srce mi se slama zbog ovih obitelji koje su izgubile one koje vole i djece koja su izgubila svoje roditelje - rekao je šef lokalne policije Vince Niski.

Policija je na nekoliko sati odgodila objavljivanje pojedinosti o napadu i žrtvama kako bi dostojno obavijestila članove obitelji ubijenih, te kako bi im osigurala psihološku pomoć, navodi se u policijskoj izjavi.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • sircus 10.05.2021.

    popustile mjere..počelo druženje

  • Šipumil 10.05.2021.

    "muškarac pucao na rođendansku zabavu"! Kako se puca na zabavu? 

  • PopRok 10.05.2021.

    Ljudski zivot danas nista ne vrijedi.7 milijardi glupsona koji samo cekaju da neko okonca njihov jadni zivot.

Komentiraj...
Vidi sve komentare