News

Komentari 32

Došao na rođendansku zabavu na kojoj mu je bila djevojka pa je izrešetao sedmero ljudi

Došao na rođendansku zabavu na kojoj mu je bila djevojka  pa  je izrešetao sedmero ljudi

Još nije poznato zašto je muškarac pucao na rođendansku zabavu u Colorado Springsu. Ubio je šestero ljudi, potom i sebe. Sva djeca koja su bila na zabavi su neozlijeđena i trenutno se nalaze kod rođaka

Naoružani muškarac došao je na rođendansku zabavu u Colorado Springsu i izrešetao šestero ljudi nakon čega je i sebi presudio.  Među uzvanicima koje je ubio je i njegova djevojka, kao i osoba koja je slavila rođendan, prenose tamošnji mediji. 

Sve žrtve su odrasle, a djecu koja su bila na slavlju napadač je poštedio. Ona su prevezena kod najbližih rođaka. 

- Policajci su na mjestu događaja zatekli šestero mrtvih i jednog muškarca s teškim ozljedama koji je u bolnici preminuo - kažu iz policije. 

U trenutku pucnjave, i odrasli i djeca su bili u kamp - prikolici u kojoj se održavalo slavlje. Napadač se dovezao do kamp - prikolice, ušetao unutra i počeo pucati. Policija još pokušava shvatiti što je motiv. 

- Kao šefu policije, kao suprugu, kao ocu, kao djedu, kao članu ove zajednice, srce mi se slama zbog ovih obitelji koje su izgubile one koje vole i djece koja su izgubila svoje roditelje - rekao je šef lokalne policije Vince Niski.

Policija je na nekoliko sati odgodila objavljivanje pojedinosti o napadu i žrtvama kako bi dostojno obavijestila članove obitelji ubijenih, te kako bi im osigurala psihološku pomoć, navodi se u policijskoj izjavi.

Najčitaniji članci