To je to što me zanima!

Došli naplatiti dug kod Drniša, jedan ga mlatio na podu, ostali mu ukrali hrpu suhog mesa

Materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelom cijeni se na iznos od oko 1000 eura
Vidi originalni članak

Muškarac (62) je teško ozlijeđen nakon što su ga prošle srijede kod Drniša napala četvorica muškaraca.

Naime dana 20.prosinca na širem području Drniša četvero osumnjičenika je osobnim vozilom došlo ispred objekta vlasništva oštećenog 62-godišnjaka s namjerom naplaćivanja tražbine druge osobe.

POGINULO ČETVERO LJUDI Detalji nesreće u Crnoj Gori: Bila je trudna, suprug ju je vozio na kontrolu. Stigli su na praznike...

Izlaskom iz vozila osumnjičeni 31-godišnjak je uporabom fizičke snage nasrnuo na oštećenog 62- godišnjaka, koji je od siline zadobivenog udarca pao na tlo, dok su za to vrijeme osumnjičeni 42-godišnjak, 32-godišnjak i 31-godišnjak iz unutrašnjosti prostora objekta vlasništvo oštećenog, uzeli 29 komada suhomesnatih proizvoda.

Materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelom cijeni se na iznos od oko 1000 eura.
U Općoj bolnici u Šibeniku 62-godišnjaku su konstatirane teške tjelesne ozljede, nakon čega je pušten na kućnu njegu. 

SUDAR U SEGETU DONJEM Tragedija kod Trogira: Vozač auta poginuo u sudaru s busom

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 31- godišnjak počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda i kazneno djelo protupravna naplata, dok su (42-g, 32-g, 31-g) osumnjičeni za počinjenje kaznenog djela protupravne naplate.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Splitski cvit 29.12.2023.

    Nadam se da su im oduzeli ukradeno i da će vratiti vlasniku. Ne bi bilo pošteno da nasilnici uživaju u drniškim pršutima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare