To je to što me zanima!

"Dosta su kukurikali. Luzer Zoki naviknut je na poraze"

Na ovim izborima ćemo ih raščerupati kao pjetliće, najavio je Ivan Tepeš, predsjednik HSP dr. Ante Starčević na predizbornom skupu Domoljubne koalicije
Vidi originalni članak

Više od 3000 pristaša HDZ-a i njihove Domoljubne koalicije okupilo se na predizbornom skupu u petak navečer u sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi. Neki od njih stigli su s desetak autobusa iz ostalih slavonskih županija, a najviše iz brodsko-posavske. Prije obraćanja predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka okupljenima se obratio predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a Franjo Lucić. Ustvrdio je kako je Vlada Zorana Milanovića u svom mandatu hrvatskim poljoprivrednicima uzela milijardu i pol kuna iz proračuna te kako je uništila hrvatsko selo. 

Ivan Tepeš, predsjednik HSP dr. Ante Starčević kukuriku koaliciju nazvao je pjetlićima. 

- Na ovim izborima ćemo ih raščerupati kao pjetliće. Dovoljno su kukurikali. Domoljubna koalicija zna samo za pobjede, a luzer Milanović je naviknut na poraze - poručio je s pozornice Tepeš. Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izrazio je uvjerenje u pobjedu na parlamentarnim izborima. Vjeruje da će 8. studeni biti nova stranica u hrvatskoj povijesti jer, poručio je, posljednje četiri godine Hrvatska živi u ružnom snu. 

- Mandat ove Vlade je potpuni debakl. Ono što su učinili gospodarstvu u ove četiri godine nikad im nećemo oprostiti. Iz Hrvatske je odselilo 2500 mladih obitelji. U tijeku je egzodus u Irsku. Pa u Dublinu se govori hrvatski na svakom koraku. Sadašnja vlast ugasila je 80 000 radnih mjesta - nabrajao je Karamarko. Naglasio je kako se Vlada Zorana Milanovića u 3,5 godine zadužila 100 milijardi kuna dok su sve prethodne hrvatske vlade zadužile zemlju za 212 milijardi kuna. Simpatizerima je obećao kako će nas u Hrvatskoj do 2050. godine biti pet milijuna. 

- Bit će nas za 700.000 više nego sad. Zato smo i obećali 1000 eura za svako novo rođeno dijete. Hrpa je agencija i ureda koji ničemu ne služe, a troše novce. Eto odakle ćemo namaknuti sredstva - izjavio je predsjednik HDZ-a. Tvrdi kako se zemlja nalazi na prekretnici te kako sadašnja Vlada uništava Hrvatsku materijalno i svjetonazorski. 

- Sve ćemo napraviti da ih zbacimo s vlasti. Hrvatska može hraniti ne četiri, nego deset milijuna ljudi. Pomoći ćemo seljacima i suprotstaviti se uvozničkom lobiju. Nama govore da smo kriminalci, ali tek ćemo vidjeti tko su pravi kriminalci – poručio je okupljenima. Pozvao je sve glasače Domoljubne koalicije da izdrže iduća dva tjedna do izbora jer će biti, naglasio je, sotoniziranja i medijskih napada. 

- Sve ćemo to izdržati i pobijediti - zaključio je u govoru.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare