Obavijesti

News

Komentari 0

"Dosta su kukurikali. Luzer Zoki naviknut je na poraze"

"Dosta su kukurikali. Luzer Zoki naviknut je na poraze"
5

Na ovim izborima ćemo ih raščerupati kao pjetliće, najavio je Ivan Tepeš, predsjednik HSP dr. Ante Starčević na predizbornom skupu Domoljubne koalicije

VIDEO

Više od 3000 pristaša HDZ-a i njihove Domoljubne koalicije okupilo se na predizbornom skupu u petak navečer u sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi. Neki od njih stigli su s desetak autobusa iz ostalih slavonskih županija, a najviše iz brodsko-posavske. Prije obraćanja predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka okupljenima se obratio predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a Franjo Lucić. Ustvrdio je kako je Vlada Zorana Milanovića u svom mandatu hrvatskim poljoprivrednicima uzela milijardu i pol kuna iz proračuna te kako je uništila hrvatsko selo. 

Ivan Tepeš, predsjednik HSP dr. Ante Starčević kukuriku koaliciju nazvao je pjetlićima. 

- Na ovim izborima ćemo ih raščerupati kao pjetliće. Dovoljno su kukurikali. Domoljubna koalicija zna samo za pobjede, a luzer Milanović je naviknut na poraze - poručio je s pozornice Tepeš. Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izrazio je uvjerenje u pobjedu na parlamentarnim izborima. Vjeruje da će 8. studeni biti nova stranica u hrvatskoj povijesti jer, poručio je, posljednje četiri godine Hrvatska živi u ružnom snu. 

- Mandat ove Vlade je potpuni debakl. Ono što su učinili gospodarstvu u ove četiri godine nikad im nećemo oprostiti. Iz Hrvatske je odselilo 2500 mladih obitelji. U tijeku je egzodus u Irsku. Pa u Dublinu se govori hrvatski na svakom koraku. Sadašnja vlast ugasila je 80 000 radnih mjesta - nabrajao je Karamarko. Naglasio je kako se Vlada Zorana Milanovića u 3,5 godine zadužila 100 milijardi kuna dok su sve prethodne hrvatske vlade zadužile zemlju za 212 milijardi kuna. Simpatizerima je obećao kako će nas u Hrvatskoj do 2050. godine biti pet milijuna. 

- Bit će nas za 700.000 više nego sad. Zato smo i obećali 1000 eura za svako novo rođeno dijete. Hrpa je agencija i ureda koji ničemu ne služe, a troše novce. Eto odakle ćemo namaknuti sredstva - izjavio je predsjednik HDZ-a. Tvrdi kako se zemlja nalazi na prekretnici te kako sadašnja Vlada uništava Hrvatsku materijalno i svjetonazorski. 

- Sve ćemo napraviti da ih zbacimo s vlasti. Hrvatska može hraniti ne četiri, nego deset milijuna ljudi. Pomoći ćemo seljacima i suprotstaviti se uvozničkom lobiju. Nama govore da smo kriminalci, ali tek ćemo vidjeti tko su pravi kriminalci – poručio je okupljenima. Pozvao je sve glasače Domoljubne koalicije da izdrže iduća dva tjedna do izbora jer će biti, naglasio je, sotoniziranja i medijskih napada. 

- Sve ćemo to izdržati i pobijediti - zaključio je u govoru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.