To je to što me zanima!

Doživio srčani udar: 'Žena nije znala zašto joj ljubavnik jauče'

BOSNA I HERCEGOVINA U Prnjavoru na sjeveru susjedne države muškarac (53) preminuo je po svemu sudeći tijekom seksa s ljubavnicom. Našli su ga gola u autu...
Vidi originalni članak

R.S. (55) iz Prnjavora preminuo je u svom automobilu na lokalnom putu uz rijeku Ukrinu od posljedica srčanog udara. S njim je u automobilu bila i ljubavnica (53) koja je i prijavila šokantan slučaj, javlja portal Novosti.

Iza nesretnog muškarca ostali su supruga i djeca, a žena koja je s njim bila u automobilu je udovica. Ona je doživjela šok i pokušala je pomoći muškarcu.

- Jadna žena nije znala iz kojeg razloga je njezin ljubavnik jaukao, ali je postala svjesna nesreće kad je on ostao nepokretan, ne dajući znakove života - kazao je izvor.

Mještanin Bojan N. kazao je da mu je na vrata kuće zalupala usplahirena i uplakana žena, uz riječi da strahuje da joj je suprug preminuo u automobilu. 

- Nešto prije policije, na moj poziv, stigli su zaposleni iz prnjavorske bolnice, koji su konstatirali smrt potpuno golog muškarca na prednjim sjedištima automobila. Žena nam je tada priznala da je pokojnik zapravo njen ljubavnik, i zamolila da ne priopćavamo njen identitet, jer preminuli "ima opasnu ženu" - kazao je sugovornik za Novosti.

Muškarac koji se svojedobno bavio politikom otprije je imao srčanih tegoba. Nije poznato je li u ovom slučaju koristio ikakva stimulativna sredstva.

Idi na 24sata

Komentari 283

  • _l_ 05.01.2018.

    koji auto ima picolovac

  • botafogo 05.01.2018.

    Pobogu zeno,sta si mu to radila?

  • DragutinFuntak 05.01.2018.

    Tko će ga pokopati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare