To je to što me zanima!

Doživotni zatvor Slavoncu koji je nožem ubio ženu u Njemačkoj

Rudolf Herman nekoliko puta je prijetio ubojstvom supruzi koja se htjela rastati. U veljači ju je nakon svađe izbo u kući u Bad Soden-Salmünsteru pred djecom. Bježao je, ali su ga ubrzo uhitili. Sad je dobio doživotnu
Vidi originalni članak

Na doživotnu kaznu zatvora u petak su na sudu u Hanauu osudili Rudolfa Hermana (43) koji je u veljači ove godine nožem u stanu ubio suprugu Brigitte i to pred očima djece.

Kako su rekli tužitelji, Herman je nekoliko puta supruzi prijetio ubojstvom zbog namjere da preda zahtjev za rastavom braka. Na suđenju je svjedočila i kći (13) koja je vidjela ubojstvo.

IZBO JE NOŽEM Posljednji ispraćaj Hrvatice koju je muž ubio u Njemačkoj

Branitelj 43-godišnjeg Hrvata nije isključio žalbu na presudu, prenosi Fenix magazin.

Na dan ubojstva, 18. veljače, susjedi u mjestu Bad Soden-Salmünster oko 5 sati ujutro čuli su svađu i vrisak žene te su pozvali policiju. Nešto ranije, Rudolf se sa starijim sinom vratio u stan gdje je došlo do svađe i obračun.

- Mama, krvariš! - vrištala su djeca u dobi od 15 i 13 godina, a to su čuli i susjedi.

Rudolf joj je zadao tri uboda nožem. Kad ju je ubo, pukla je oštrica duga 20 centimetara, što svjedoči o silini napada. Nakon prvog uboda u kuhinji, žena je uspjela doći do dnevne sobe, gdje ju je Rudolf još dva puta ubo, no tužitelj Dominik Mies rekao je već da je prvi ubod bio smrtonosan.

UBOJSTVO U NJEMAČKOJ Slavonac ubio suprugu nožem u srce: 'Činio se ljubomoran...'

Rudolf je nakon svega pobjegao. Policajci su u pomoć pozvali kolege u helikopteru, koji je 40-ak minuta kružio nad mjestom. Ipak, Rudolf se pojavio u postaji u Aschaffenburgu te su ga odmah zatvorili. 
 

Idi na 24sata

Komentari 155

  • Ja2030 14.10.2020.

    U Njemačkoj je doživotni zatvor 15 godina, uz pravo na žalbu, ako je odbiju ima opet pravo svako 5 godina  da je ulaze. Ali na žalost  u 95%slučajeva  svi izadju nakon  tih  15 godina odsluzenih . Zao mi je djece koja vise nikada neće  biti "normalna" 

  • pišemistinu 11.10.2020.

    Odlično...sad uživaj do kraja života.

  • Ivan111_1 10.10.2020.

    Svabe sada nas toliko "vole" da preferiraju migranta ! rvat? ne havala !

Komentiraj...
Vidi sve komentare