To je to što me zanima!

Doznajemo: Na izbore izlazi i Tomislav Karamarko, na Fejsu već stavio novu fotku i slogan

Nova stranica, nova fotka i slogan krase od četvrtka Facebook Tomislava Karamarka. Karamarko izlazi na izbore, doznaju 24sata, ali još ne otkriva na koje
Vidi originalni članak

Tomislav Karamarko na Facebooku je u četvrtak promijenio profilnu fotografiju, ali i postavio novu naslovnu sliku na kojoj je slogan: "Sve što radim, radim za domovinu Hrvatsku".

Kako doznaju 24sata, Karamarko ide na izbore, ali još ne želi reći za što. 

OKOMILI SE NA SADNICE Ovo je Hrvatska! Karamarko objavio status protiv sadnica u obliku imena Tito. Uništene su

Da se sprema za izbore pokazuje i podatak da je na stranici i web adresa karamarko.com, no stranica je trenutno neaktivna.

Trebala bi biti aktivna kroz četiri dana.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • ZlatkoZD 22.09.2023.

    Kako laže! Svi znamo da on sve što radi radi za sebe! Tipičan HDZ-ovac!

  • dejo36 21.09.2023.

    I Mesic ide opet s njim ??

  • zutizgzg 21.09.2023.

    vec sam dogovorio sa Ruskim ministarstvom,nakon nasih izbora idem u rusku vojsku na front,dobivam drzavljanstvo i komad zemlje.Kada vidim sta se kandidira u ovoj zemlji nemam vise snage cekati laganu smrt,moralnu,ma svaku do zadnje fizicke!Ide li tko sa mnom ako ima volje?Pa da se vracamo i oslobodimo ovu okupiranu,okupqnu lazima zemlju?Izbori nam vise ne pomazu nazalost,samo revolucijq,brza,britka i nemilosrdna!Iza nove godine krecem pa ako ima netko kome je pun k.... gutati lazi neka se javi.Orvo mali trening motorickih sposobnosti,papiri od doktora,povijest bolesti i omda odluka da li nas trebaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare