To je to što me zanima!

Dr. Rambo slavio pobjedu Hrvatske sav u kockicama

Navijačka Vlada: Dok je Ivo Sanader u odijelu sjedio u svečanoj loži, ministar Darko Milinović je u navijačkom izdanju stajao u publici i glasno navijao
Vidi originalni članak

Ministar zdravstva Darko Milinović u petak je na rukometnoj utakmici u Areni bio jedan od bolje opremljenih navijača. Za ogled Hrvata s Poljacima “okitio” se crveno-bijelim bojama. Oko čela je mladenački svezao maramu, a oko vrata  prebacio šal. Sjetio se navijačkim znojnikom ukrasiti i desno zapešće, a vjerojatno bi isto učinio i s lijevim da na njemu ne nosi sat. Ministru ruke nisu bile slobodne - u njima je držao rekvizite 24sata, kojima je zdušno lupao. Sanader, koji je utakmicu pratio iz svečane lože, nije bio toliko revan u navijačkom izgledu. Bio je u odijelu, a jedini znak “navijačkog ludila” bio je šal prebačen preko koljena. Uspjeh rukometaša oduševio je gradonačelnika Milana Bandića. Hrvatskom rukometnom savezu odlučio je, umjesto  sedam, uplatiti pola milijuna kuna više. Na  finalnu utakmicu trebao bi stići i francuski ministar poljoprivrede Michel Barnier.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mistery 01.02.2009.

    imam osjecaj da je dr.rambo prolupo

  • hogarko 01.02.2009.

    Puno vas kaže da je Ivo lopov.Izgleda da samo u nas ne vrijedi ona Drž te lopova,nego Vrijedi pustite lopova.Nikako naprid.Pitam se šta rade oni sa onima koji su pošteno postali prvaci svita.

  • vea 01.02.2009.

    Rekao bi po njegovom izgledu da su mu preci indijanci

Komentiraj...
Vidi sve komentare