To je to što me zanima!

Drago Prgomet podnio ostavku na mjesto predsjednika Skupštine Grada Zagreba

U pismu naslovljenom na predsjednika Kluba zastupnika HDZ-a u Skupštini Kazimira Ilijaša, objasnio je razloge svoje ostavke...
Vidi originalni članak

Predsjednik Skupštine Grada Zagreba Drago Prgomet podnio je ostavku na tu poziciju.

U pismu naslovljenom na predsjednika Kluba zastupnika HDZ-a u Skupštini Kazimira Ilijaša, objasnio je razloge svoje ostavke. 

"Časnu dužnost predsjednika Skupštine trudio sam se obnašati maksimalno odgovorno. U isto vrijeme rad na Klinici iziskuje vrijeme i iznimnu posvećenost poslu. Odgovornost i briga prema bolesnicima, obveze vođenja Klinike u ovim epidemiološkim uvjetima onemogućava mi jednako kvalitetno obnašati ove dvije dužnosti", stoji između ostalog u pismu. 

U pismu nastavlja da traži da Klub zastupnika pokrene postupak razrješenja kako bi se on posvetio profesionalnom kliničkom radu.

Neslužbeno, u HDZ-u su ovu Prgometovu odluku dočekali s iznenađenjem. Još nije poznato tko će ga naslijediti na čelu Skupštine.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • amun6 29.09.2020.

    kakva šteta.... hahaha

  • 29.09.2020.

    Ovaj Bosanac ili Hrcegovac uvjek se igra.Čas je sim čas je tam.Malo u HDZ-e malo u neku drugu stranku.Jako je verodostojan.

  • mala vatra 29.09.2020.

    Znam gospodina doktora još dok je otorina bila na Šalati i uvijek sam se pitala što je njemu trebalo da se uvali u kaljuzu politike i to još pod patronatom Banditica...valjda je konačno shvatio ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare