To je to što me zanima!

Video: Autobus je izgorio kod Rijeke, požar se širio i na šumu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U četvrtak oko 13.30 sati zapalio se bus na autocesti Zagreb - Rijeka. Zatvoren je jedan dio autoceste, stvorila se kilometarska kolona u smjeru Rijeke....
Vidi originalni članak

Išao sam iz smjera Rijeke prema Zagrebu i primijetio bus u plamenu. Nekih 100 metara od busa sve je bilo puno djece. Kraj njih je bilo nekoliko odraslih. Djeca su bila obučena u narančaste majice, vjerojatno su iz neke škole, javio nam je čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Autobus se zapalio na autocesti Zagreb - Rijeka na dionici Kikovica ispred naplatnih kućica Grobnik, potvrdili su nam iz PU Primorsko-goranske.

Nema ozlijeđenih. Inače, radilo se autobusu koji je prevozio djecu iz Škole nogometa HRNK Zmaj iz Makarske koja su putovala na turnir u Labin nakon što im se neposredno pred ulazom u Rijeku zapalio autobus dobro i nalaze se na sigurnom. U busu je bilo 39 djece i četiri trenera. Iz škole su javiti roditeljima da su djeca na sigurnom.

- Ogromna se gužva stvorila u smjeru Rijeke jer je sav promet zatvoren - govori nam čitatelj koji se izvukao iz gužve s obzirom na to da putuje prema Zagrebu.

Kako su nam potvrdili riječki vatrogasci, vatra se s autobusa proširila na šumu.

- Autobus je ugašen, ali sad smo krenuli sanirati šumu i nisko raslinje koje je vatra zahvatila - rekao nam je vatrogasac iz Rijeke.

VIDEO: Požar se proširio na šumu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Wasabi 13.06.2019.

    Izgleda da je skakač sa transportera bio u pravu, stvarno smo slučajna država.

  • PurgerZgb 13.06.2019.

    Neodržavanje i neulaganje prijevozničkih firmi u tehničku ispravnost i povečanje sigurnosti dovodi do ovakvih i sličnih scena na našim cestama. Dugooo godina sam u tom poslu i kad bi roditelji zapravo znali u čemu im se djeca voze vjerojatno se ne bi ni vozila. Proforme je Mup tu i tamo na polasku školskih ekskurzija tu i tamo nađu kojeg vozača alkoholiziranog i eventualno što su isključili koji bus zbog loših guma.kad bi stanice za tehnički pregled kvalitetno odrađivale svoj posao pola HR autobusnog voznog parka bi bilo bez tablica.Nažalost tako bude sve dok se ne dogodi neka veča tragedija

  • pijun 13.06.2019.

    Nije to šuma to je makija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare