To je to što me zanima!

Drama kod Zadra: Putovali za Zagreb pa se zapalio autobus

U srijedu oko 14.50 sati na državnoj cesti DC-502 između Biljana i Smilčića izbio je požar na autobusu u vlasništvu Croatia busa koji je vozio na relaciji Dubrovnik-Zagreb
Vidi originalni članak

U srijedu oko 14.50 sati na državnoj cesti DC-502 između Biljana i Smilčića izbio je požar na autobusu u vlasništvu Croatia busa koji je vozio na relaciji Dubrovnik-Zagreb. 

POGLEDAJTE VIDEO

Autobus je izgorio. Nitko od putnika nije ozlijeđen. Vatrogasci gase požar, a promet je tom dionicom državne ceste obustavljen.

- Izgledalo je kao katastrofa. Veliki dim sukljao je iz busa, vidjeli smo rotirke... Odmah sam izašla i pitala jesu li ljudi iz autobusa u redu. Srećom svi su se uspjeli na vrijeme izvući. Naime, rekli su mi da se autobus zapalio u vožnji, kazala nam je mlada Zadranka koja se od mjesta nesreće morala vratiti natrag i drugim putem krenuti prema Zadru.

>>> Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 69

  • 17.01.2019.

    Croatia bus je firma koja je propala i nema ni jednog zaposlenog djelatnika a globtour je kupio dozvole za linije koje je imala croatija tako da ako i nemate polozen vozacki ispit i znate vozit samo u teoriji globtur ce vas primit pa cete molo vozat po nekoj zabiti djecu pa onda nakom mjesec dva na njemacku i tako

  • 16.01.2019.

    Tko vozi taj ide, tko ne vozi taj neide

  • zera 16.01.2019.

    To je odraz kakva smo jadna država.

Komentiraj...
Vidi sve komentare