To je to što me zanima!

Drama u Petrinji: Prvo je oteo dvije žene i dijete, onda pucao

Opsadno stanje: Mahniti muškarac prvo je u utorak oko 13.25 sati u mjestu Gora zaustavio auto kojim je upravljala 44-godišnja žena. Zaprijetio joj je puškom i natjerao je da ga odveze do Petrinje
Vidi originalni članak

Petrinjski policajci su u utorak oko 14 sati uhitili 48-godišnjeg muškarca koji je u Ulici Matije Gupca u zrak ispalio ukupno 28 metaka iz automatske puške.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mahniti muškarac prvo je oko 13.25 sati u mjestu Gora na petrinjskom području zaustavio automobil kojim je upravljala 44-godišnja žena. Zaprijetio joj je automatskom puškom i natjerao je da ga odveze do grada. Sjeo je u vozilo u kojem se još nalazila i 20-godišnja suvozačica te 11-godišnje dijete.

ISTRAGA U TIJEKU Manijak nasumično pucao po Petrinji, policija ga brzo uhitila

Dolaskom u Petrinju izašao je iz auta i otišao u Ulicu Matije Gupca gdje je na ulici kojom su prolazili pješaci i vozila, ispred jednog kafića, počeo pucati. Potom je ušao u taj kafić i kroz stražnja vrata izašao u dvorište gdje su ga uz uporabu sredstava prisile u 14.05 sati uhitili policijski službenici Policijske postaje Petrinja.

Alkotestiranjem je utvrđena prisutnost alkohola od 1,54 promila. Osumnjičeni će tijekom dana uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Wrazica. 24.10.2018.

    Kazem ja - manijaka na svakom uglu.

  • Old Kresoje 24.10.2018.

    I da je normalan poludio bi.

  • paškopatak_II 24.10.2018.

    a mislio sam opet "inženjeri" i "doktori"....

Komentiraj...
Vidi sve komentare