To je to što me zanima!

Drama u zagrebačkoj menzi: Student u juhi pronašao crva, utvrđen propust proizvođača

U SC-u se studentu ispričavaju na neugodnosti te ističu kako se u ovom slučaju ne radi o propustima osoblja, nego o propustu proizvođača juhe
Vidi originalni članak

Studentski centar Zagreb izvijestio je u srijedu da je u studentskom restoranu u Savskoj student u juhi pronašao crva, a hitnim inspekcijskim nadzorom i analizom utvrđeno je da je nametnik bio i u drugim vrećicama juhe, pa se taj proizvođač više neće moći natjecati u postupku javne nabave.

Sporna je namirnica odmah u utorak poslana na daljnju analizu u akreditirani laboratorij te se pokazalo da je nametnik bio prisutan i u drugim originalno zapakiranim vrećicama proizvođača, navodi se u priopćenju.

Ravnatelj SC-a Mirko Bošnjak stoga je naložio da se namirnica povuče iz svih skladišta i kuhinja SC-a te da se pripremi za povrat dobavljaču.

ISPRIČALI SE STUDENTIMA ZG studenti u hrani našli nešto nalik crvima. Stigao je nalaz: 'Ispričavamo se. Ali to nisu crvi'

U SC-u se studentu ispričavaju na neugodnosti te ističu kako se u ovom slučaju ne radi o propustima osoblja, nego o propustu proizvođača juhe, koji se više neće moći natjecati u postupku javne nabave.

Naglašavaju i kako je važno da se studenti u slučaju svake primjedbe na kvalitetu studentskog obroka odmah obrate odgovornoj osobi studentskog restorana.

U studenom prošle godine studenti su na društvenim mrežama iz studentskog restorana na Savi objavljivali fotografije pohanog mesnog odreska tvrdeći da su na njemu crvi, ali je inspekcijskim nadzorom i analizom utvrđeno da se radilo o zrncima riže, kojisu dospjeli u smjesu za paniranje, te su nakon toga podvrgnuti prženju u fritezi.

Studenti su potom na društvenim mrežama počeli objavljivati i fotografije s pužem u salati, dlakama pa i kovanicama u hrani.

OGLASIO SE I STUDENTSKI CENTAR FOTO Studenti podijelili slike crva i dlaka u hrani iz menze: 'Žalimo se, ali nitko ne trza'

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 08.03.2023.

    Nije ugodno niti poželjno ali drama???🙄🙄🙄🙄😂😂

  • bojler1 08.03.2023.

    Dajte ime proizvođača da i mi znamo kaj bumo kupovali, a kaj ne...

  • Mimazagrebpurgerica 08.03.2023.

    gre, bila bi i tebi drama da si ti osobno pronašao tog crva ili tvoje dijete, bez obzira na cijenu ručka ta djeca nisu svinje da jedu splačine!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare