To je to što me zanima!

Drama u Zagrebu: Ispraznili su nekoliko šoping centara nakon višestrukih dojava o bombama

U nedjelju ujutro stiglo je više dojama u Zagrebu: Za City Centar One East, malo nakon toga i za Garden Mall u Dubravi i Family Mall na Jankomiru. Pirotehničari su na terenu. Neki centri su otvoreni
Vidi originalni članak

Dobili smo dojave da su u nekoliko trgovačkih centara postavljene eksplozivne naprave, rekli su nam iz zagrebačke policije. Dojave su stigle unutar pola sata, prvo za City Centar One East, a malo nakon toga i za Garden Mall u Dubravi i Family Mall na Jankomiru. 

Pogledajte video: Evakuacija u tri trgovačka centra

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

'Rekli su nam da izađemo, policija je na ulazu'

Na razglasu su rekli ljudima da mirno napuste centar.

- Evakuirani smo svi iz Garden Malla. Policija trenutno stoji na ulazu u centar - ispričao nam je čitatelj.

Nisu pronađene nikakve bombe

Kako smo doznali, pirotehničari su pregledali City Center One na Žitnjaku i nisu utvrdili da je unutra bomba. 

Ista stvar je i s Family Mallom na Jankomiru, ni tamo policija i pirotehničari nisu našli eksplozivne naprave i zaposlenici se već vraćaju na svoja mjesta te će centar uskoro otvoriti vrata kupcima.

Nove dojave o bombama

Nedugo nakon što su pirotehničari pregledali City Center na Žitnjaku i Family Mall na Jankomiru, stigle su nove dojave o bombama. Ovaj put evakuirana je Arena Zagreb. Ljudi stoje ispred i čekaju. 

Dobili smo snimke i iz Designer Outleta kod IKEE gdje su također evakuirali zaposlenike i kupce. Policija je u međuvremenu poslala priopćenje da je zaprimila više dojava o mogućim postavljenim eksplozivnim napravama na više lokacija.

Idi na 24sata

Komentari 185

  • x00x 13.06.2022.

    nedjeljom svi u crkve hahah

  • Umekica_1 12.06.2022.

    Uzas kakvi moroni sve udišu ovaj zrak!

  • Francine Walton 12.06.2022.

    Najbolji posao ... prilika za sve! Radite iz udobnosti svog doma, računala i radite sa svojim radnim vremenom. To možete raditi na pola radnog vremena ili puno radno vrijeme. Dobijte od 50 do 70 dolara po satu! Nema ograničenja, sve ovisi o vama i koliko želite zarađivati svaki dan. Kliknite ovdje ... .............................>>>>>>>>>>>>>>>> O­­­r­dCa­­­­s­h.C­­O M

Komentiraj...
Vidi sve komentare